Летен езиков лагер Рибарица 2018 – слънце на хоризонта!

Първият ден от летния езиков лагер в Рибарица завърши с “Вечер на градовете”. Децата се разделиха на групи според града, от който идват и подготвиха кратко представяне на своя град, включващо и “визуализация”. Любопитно беше да се види и чуе как изглеждат през детските очи Бургас, Монтана, Добрич, Плевен, Ловеч и т.н., и кои са забележителностите и най-интересните места в тях.

Ден втори

По стара лагерна традиция денят започва с утринна ведрина или физзарядка, както искате го наречете, но освен, че е полезно, е приятен начин за досъбуждане.

След сутрешните занимания по английски език, слънцето най-после се прокрадна зад облаците и прикани децата към мястото, предизвикващо най-голям интерес – басейна.

Оперените врабчета показаха, че могат не само да пърхат с крилца във водата, таралежите прибраха бодли за играта с топка, а лъвчетата блажено се изтягаха по гръб.

Не закъсняха и футболните страсти, засилени от продължаващото Световно първенство по футбол. Тази вечер е резервирана за първия полуфинал между Белгия и Франция – залата и телевизорът са осигурени, феновете са разделени в предпочитанията си, очакват се много емоции!

ГАЛЕРИЯ