Лятно преживяване в Коб, Ирландия

2 – 16 (21) юли 2020 г.

Коб е предпочитана дестинация от много младежи от цял свят, които търсят обучение по английски език в чужбина, съчетано с практикуване на езика в англоговоряща среда и едновременно с това искат да прекарат две или повече вълнуващи седмици на различно и уникално място, да завържат приятелства с връстници от цял свят. 

Освен посещаването на курсове по английски, обучаемите участват в много дейности, които им дават възможност да практикуват английски език в реални ситуации.

Коб е град в южна Ирландия, графство Корк на провинция Мънстър. Разположен е в залива Корк Харбър на Атлантическия океан. Любопитен факт е, че от 1849 до 1922 година градът се е наричал Куинстаун (Queenstown) в чест на Кралица Виктория.

Малкият пристанищен град предлага приятелско посрещане и незабравими преживявания на всички. Младежите откриват най-интересните и красиви места в Коб, като са предвидени и полудневни целодневни екскурзии до някои от най-посещаваните и известни места в Ирландия, като например, Дъблин.

Предлагаме ви двуседмична или триседмична езикова лятна ваканция в зелена Ирландия! Пакетната цена включва обучение по английски, настаняване в приемни семейства, изхранване – закуска, пакетиран обяд и вечеря, самолетни билети – отиване и връщане, застраховка.

Настаняването е в приемни семейста, внимателно подбрани от ръководството на Lingolingua. Децата се настаняват по две, като може да са от различна или от една националност.  Член от приемните семейства придружава сутрин учениците до училището и ги прибира вечер след приключване на заниманията. Ако вечерта е предвидена дискотека или друго вечерно мероприятие, член от семействата придружава учениците. Семействата подсигуряват и изхранването на учениците – закуска, пакетиран обяд (на обяд учениците се хранят в стола на училището) и вечеря.

Обучението по английски език се провежда от понеделник до петък, от  9.30 – 13.00 и от 14.00 до 16.30 ч., в колеж в Коб в близост до местата, в които са настанени учениците. Преподавателите са квалифицирани и с дългогодишен опит в преподаването на английски език на чужденци.

2 седмици

1785пакетна цена
  • За ученици 9-18 години

3 седмици

1990пакетна цена
  • За ученици 9-18 години

Две седмици: 1.660€

Плащането се извършва на три вноски, като резервацията трябва да се направи ПРЕДИ 20 март 2020г.
Първа вноска (преди 20 март 2020)                                           450,00 €
Втора вноска (преди 20 април 2020)                                          605,00 €
Трета вноска (преди 20 май 2020)                                            605,00 €

Три седмици: 1.810€

Плащането се извършва на три вноски, като резервацията трябва да се направи ПРЕДИ 20 март 2020г.
Първа вноска (преди 20 март 2020)                                                   450,00 €
Втора вноска (преди 20 април 2020)                                                  680,00 €
Трета вноска (преди 20 май 2020)                                                    680,00 €

КАК ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ

За да се запишете за лятна езикова ваканция Коб 2020, моля, пишете ни в контактната форма или ни се обадете, и ние ще ви изпратим нужните документи, както и подробна информация за всичко, което Ви интересува.

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!