ТОП ОФЕРТА

Есенна езикова ваканция в Малта

само за € 399

02/451 16 31

Открий перлата на Средиземно море!

ЕДНОСЕДМИЧНА ЕЗИКОВА ВАКАНЦИЯ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Есента е най-доброто време да отскочите за едноседмична почивка в Малта. А защо не и да ошлайфате малко английския си? Езиковите ваканции не са само за деца! Лятната жега е заместена от приятно топло време, а цените за настаняване и изучаване на английски език в езиковите центрове стават все по-достъпни.

Нашите партньори от Gateway School of English  ви предлагат богат избор за настаняване: в семейство или в единична, или двойна стая в красивата резиденция GSE – перфектен избор, ако не тръгнете сам, аз с близък човек. Почивката включва и 20 учебни часа курс по общ английски език за една седмица. Освен в учебните часове по английски, провеждани от 9.30 до 12.30 от квалифицирани преподаватели в модерните класни стаи на училището, ще имате възможност и да упражните говорните си умения в реална езикова среда – всички в Малта говорят свободно английски.

В пакетната цена при настаняване в общежитие влизат закуска и обяд, а в семейство – закуска и вечеря, както и трансфер от и до летището. На място може да решите какво да изберете от богатата културна програма или, ако предпочитате – да се разхождате и опознавате красивия остров сами.

Направи си подарък! Езиковите ваканции не са само за деца

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА Есен 2017

Езикова ваканция в Малта

399за една седмица
  • Настаняване в двойна стая в общежитие/или в семейство
  • 20 уч. часа общ разговорен английски език

Цени за настаняване и за курсове по английски език

ЗЛАТНА ЕСЕН В МАЛТА 2017

Открий перлата на Средиземно море

Златна есен в Малта – така може да се опишат месеците октомври и ноември, а защо не и декември. Температурите са около и над 20°, а същото се отнася и за морската вода – спокойно може да се изкъпете на някой от най-красивите плажове в Средиземно море. Есента е и най-доброто време в Малта за разходки из островите, изобилстващи от уникални природни, исторически и архитектурни забележителности. Езиковите ваканции се отличават с това, че съчетават почивката с полезното – имате възможност да упражнявате английския си език, както в класните стаи, така и в общуване с местните, които без изключение владеят езика. Gateway School of English е топ център за езикови ваканции в Малта и всяка година привлича обучаеми от цял свят. Разнообразието от курсове и културни програми е голямо, учителите се фокусират върху индивидуалните потребности на всеки, а домакините са по южняшки топли и отзивчиви хора.

Свържи се с нас и резервирай сега твоята езикова ваканция: 02/451 16 31

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!

Пишете ни за повече информация, конкретни оферти и детайли за различните курсове

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст