Лятна езикова ваканция в Малта

За група деца на 12-17 години

Период: 30 юни – 14 юли 2018 г.

Група: минимум 10 деца на възраст 12-17 години

Настаняване в семейство

Пакетна цена на човек: €1460

Учебните занятия се провеждат от понеделник до петък и включват 20 учебни часа седмично до обяд по 45 мин.

Допълнително се заплащат:

  • Самолетен билет
  • Застраховка
* При записване се внася депозит от 600 лв. Краен срок за плащане на пълната такса – 15 май 2018 г.

Открий Малта

Лятната езикова ваканция в Малта е прекрасна възможност детето ви да опознае нова страна и да подобри значително английския си. Това е гарантирано както от учебните часове всеки ден до обяд, така и от възможността децата да го практикуват в реална езикова среда – както по време на всекидневните разходки и екскурзии из острова, така и вечер с домакините, които са специално подбрани от  Gateway School of English и имат голям опит в посрещането и обгрижването на ученици от цял свят.

Всяко лято през Gateway School of English преминават стотици деца от Източна и Западна Европа, Съединените щати и Китай, които завързват приятелства, понякога за цял живот. Важно е да се знае, че групата български деца ще бъде придружавана от опитен педагог от веригата за чуждоезиково обучение Училища ЕВРОПА, с когото ще можете да поддържате контакт по всяко време, както и с децата си.

Персоналът на Gateway School of English също обгрижва децата с присъщата за южните народи топлота и сърдечност. Децата ще бъдат превозвани за предвидените екскурзии с микробус на фирмата, като програмата е богата и включва както посещения на най-големия аквапарк в Малта, вечерни екскурзии в старата столица Мдина, и разбира се, плаж. Подарете на децата си спомени, които ще разказват и на своите деца. Перлата на Средиземно море – красива и топла Малта ви очаква през юли.

За тези, които изберат опцията настаняване в семейство, трябва да кажем, че от Gateway внимателно подбират приемните семейства, като домовете им са в рамките на 5-15 минути пеша от училището.

  Настаняването в семейство дава възможност на обучаемите да опознават активно местната култура и бит, както и традиционния начин на живот в едно малтийско семейство, като същевременно се гарантира потапяне в разговорния английски език.

От Gateway познават лично всички домакини и работят с тях от години, така че спокойно може да кажем, че те са надеждни хора, с които обучаемите винаги са били щастливи да живеят. Също така се извършват редовни инспекции, за да се гарантира, че стандартите на жилищните помещения и обещаните условия на настаняване се поддържат на високо ниво.

Как да запиша детето си за лятна езикова ваканция?

Записването става с попълване на приложен формуляр и внасяне на депозит от 600 лв. Срокът за внасяне на депозита е 31.03.2018 г. Този депозит е част от общата такса и се приспада при осъществяване на крайното плащане. За първа част от плащането се счита депозитът, дължим в деня на записване. Плащането на таксата става по банков път  по сметката на Юръп Гоу. За повече информация, моля прочетете Общи условия

Как се разпределят децата в групите по английски език и какво представлява обучението?

С пристигането си децата ще направят тест за установяване на тяхното ниво и разпределение по групи. Групите са до 15 деца. Обучението се провежда преди обяд от понеделник до петък – 20 учебни часа седмично. Всеки учебен час е 45 мин. Всички преподаватели са професионално обучени и напълно ангажирани в целта да развият езиковите умения на всеки обучаем. Атмосферата е приятелска и спокойна, и използваните методи осигуряват пълно сътрудничество между учител и обучаем. Обучаемите получават на края на курса сертификат за завършен курс, след полагане на изпит.

Тъй като групата е от българчета, няма ли риск те да не упражняват английския си?

Лятната езикова ваканция в Малта е организирана в училището Gateway School of English, което има дългогодишни традиции в обучението по английски език на деца от цял свят, съчетано с приятна лятна ваканция в Малта. Групите по английски са международни, което предпоставя засиленото общуване на английски език помежду им.

Какви са условията на настаняване?

Настаняването е в семейства, които са внимателно проверени от Gateway School of English. На децата е осигурен пълен пансион – закуска, пакетиран обяд и вечеря. През цялото време на престоя си децата ще бъдат придружавани от преподавател от Училища ЕВРОПА.

Какво ще правят децата след учебните занимания?

След заниманията по английски език децата имат богата социално-културна програма, включваща полудневни и целодневни екскурзии до различни забележителности, плажове и най-големия аквапарк в Малта. По време на извънкласните мероприятия децата ще бъдат придружавани от преподавател от Училища ЕВРОПА.

Има ли постоянен надзор през деня и след лягане ?

Децата ще бъдат придружавани от преподавател на Училища ЕВРОПА, който ще бъде непрекъснато с тях. Постоянен контрол има както от него, така и от партньорите ни от Gateway School of English в Малта.

Кой закупува самолетните билети?

Възможностите са две: ние да закупим самолетни билети или това да направите Вие. Директни полети до Малта осъществява единствено компанията Wizz Air. Важно е да знаете, че имате по-голям шанс да закупите самолетни билети на по-ниски цени, ако го направите два-три месеца предварително.

Влиза ли трансферът от летището до мястото за настаняване в цената?

Да, трансферът от летището до мястото за настаняване и обратно влиза в пакетната цена и се подсигурява от нашите партньори, организиращи езиковия лагер Gateway School of English.

Какви са ангажиментите на придружаващия учител от Училища ЕВРОПА по време на езиковата ваканция?

Децата ще бъдат придружавани от преподавател на Училища ЕВРОПА от София до Малта и обратно, а така също и при пътуванията извън учебните им дейности. Придружителят  насърчава адаптацията на детето в лагера и полага ежедневни грижи за тяхното спокойно и безпроблемно пребиваване в Малта.

Забравили сме лекарство или нещо друго важно за детето – какво да направим?

Трябва да се свържете с представител на Europe Go, който от своя страна ще се свърже с придружаващия децата и с нашите партньори в Малта. Ако има възможност и с ваше разрешение, ще бъде закупена на място или ще бъде изпратена с куриер до хотела за ваша сметка.

Детето ми трябва да приема всеки ден лекарства. Има ли кой да контролира това?

Необходимо е родителите да подготвят схемата на прием на лекарствата и да ги предадат на придружителя, който ще контролира детето при приема на медикаментите. На децата не се разрешава да държат лекарства в стаите си.

Ако детето ми не се адаптира, какво трябва да направим?

В такъв случай придружаващият децата педагог от страна на EuropeGo или организаторите на лагера в Малта информират представителите на EuropeGo, които от своя страна ще се свържат с родителите и заедно ще вземат най-доброто решение как да процедират. През цялото време на престоя на децата в Малта, вие ще имате непрекъсната връзка с нас, както и с придружителя.

Мога ли да звъня на детето си по телефона и да го чувам по всяко време?

Това е ваше решение. Трябва да знаете, че учебните занимания се провеждат всеки ден от 9.00 до 12.00 ч. /местно време/. След което децата имат допълнителна и разнообразна програма –  екскурзии, игри и др.

През цялото време на престоя на децата, вие ще имате непрекъсната връзка с нас, както и с представител на Училища ЕВРОПА, придружаващ децата.

Как да се запиша?

Записването за участие в летен езиков лагер Малта 2018 става с попълване на Формуляр за записване, който може да свалите от линка по-долу и внасяне на депозит от 600 лв. След като попълните формуляра, трябва да го изпратите на еmail: travel@europego.bg.

Банковата сметка, на която трябва да преведете сумата, се намира в Общите условия, с които можете да се запознаете по-долу.

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!

Пишете ни за повече информация, конкретни оферти и детайли за различните курсове

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст