Лято в Малта – избери СИГУРНАТА почивка!

Езикови ваканции 2021 с Europe Go

Екзотика, море, история и архитектура – незабравимо преживяване!

Малта отвори врати за туристическо лято 2021. Първата страна, постигнала стаден имунитет с над 70% ваксинирани от пълнолетното си население, открива туристическия си сезон и ви предлага уникални преживявания. Тесните калдъръмени улички на Валета, построена от малтийските рицари, и архитектура от всякакви епохи и стилове пленяват. Тук са и прочутите мегалитни храмове, Синята пещера на южния бряг, в която може да се влезе с лодка.   Ще си направите нощна разходка до Цитаделата в Мдина, старата столица на Малта – мистериозно и отпускащо място. Може да посетите и прочутата пещера на Калипсо и мястото, където доскоро се намираше Лазурния прозорец, разрушен от морската стихия. След това с лодката може да стигнете до островчето Комино, където се намира прочутата с красотата си и кристални води Синя лагуна.

Направете си екскурзия, която ще ви остави незабравими спомени, съчетана с допълнителен бонус – развиване и затвърждаване на на езиковите ви умения по английски, както в класната стая, така и в реална езикова среда. Една седмица пълноценен отдих в перлата на Средиземно море.

02/451 16 31

ЛЕТНИ ОФЕРТИ

Езикова ваканция за възрастни

€ 436/седмица

Семейна езикова ваканция за трима

Мама, тати и аз

€ 1268/седмица

Семейна езикова ваканция за двама

Родител и дете на 4-10 години

€ 832/седмица

Едноседмичният пакет включва пет дни обучение (20 учебни часа) и седем нощувки със  закуска.

В цената на пакета не влизат:

  • Самолетни билети

Допълнително се заплащат (по желание):

• Летищни трансфери (в двете посоки) €50 на човек.

Обучението по английски език

  • Едноседмичен курс – 20 учебни часа
  • 1 учебен час е 45 минути
  • Брой курсисти в група – 8-12

Учебните материали се заплащат отделно. Цена – 25 евро

Gateway School of English предлага широка гама от курсове по общ английски, интензивни курсове, бизнес английски, подготовка за международни изпити и др. Нивото се определя след входящ тест, като може да се премине към по-високи нива в зависимост от постигнатите резултати.

Учителите в GSE имат за цел да направят ученето интересно и приятно и да ви помогнат да извлечете максимума от времето си в Малта. Фокусът е върху индивидуалните потребности на всеки обучаем. Поставя се силен акцент върху комуникативните дейности и дискусиите. Набляга се и на усвояване на нова лексика и на произношението.

Настаняване

  • Двойна или тройна стая в общежитие (единична – срещу допълнително заплащане)
  • Закуска
  • Ползване на кухненски бокс
  • Интернет

Настаняването е в двойна стая в  училищното общежитие и включва закуска и ползване на кухненски бокс. Общежитието е разположено точно до училищeто (на 3 минути пеша от класната стая). Всички стаи са климатизирани и обзаведени с дъбови мебели. Безплатен безжичен интернет във всяка стая и в общите помещения. Ползва се обща баня, средно от 4 курсисти. Баните се почистват 2 пъти дневно. Стаите се почистват всеки ден, чаршафите и кърпите се сменят веднъж седмично.

Развлекателна програма*

*Изброените дестинации са примерни и се заплащат допълнително, изборът им зависи от възможностите на партньорите ни от Gateway School of English в Малта

Възможностите за събиране на спомени, емоции и преживявания в Малта са неизброими. Тесните калдаръмени улички на Валета и архитектурата от всички епохи  и стилове са пленяващи. Построена от малтийските рицари, Валета има уникални културни и исторически забележителности, които са я превърнали в една от най-търсените дестинации в света. Ще можете да се насладите на аудио-визуалния спектакъл „Малтийския опит“, да посетите катедралата „Св. Йоан Кръстител“ както и други  интересни забележителности, сред които градините „Апър Барака“, форта „Св. Йаков“, църквата „Корабокрушение на св. Павел“ и др.

Можете да си направите екскурзии до прочутите мегалитни храмове, до рибарското селце Марсакслок, прочуто с разнообразните си стоки и сувенири на атрактивни цени. Плажът в село Бирзебугия и Синята пещера пък са най-популярната атракция на скалния бряг в южната част на острова. Можете да стигнете и с лодка до пещерата.

Не по-малко интригуваща е и Мдина, старата столица на Малта – красив град през деня, който нощем се превръща в мистериозно и отпускащо място. Град преживял много епохи, които могат да се видят в архитектурата на града. Ще се насладите на спиращи дъха гледки от бастионите. В занаятчийското село Та’кали може да видите как малтийските занаятчии изработват традиционните сребърни филиграни, ръчно изработени стъклени съдове, гравирани камъни и местни дантели.

Може да си направите и нощен круиз с лодка в залива Гранд Харбър — най-голямото естествено пристанище в Средиземно море. Ще видите бастионите на Валета от друга гледна точка, осветени в цялото им великолепие. Желаещите могат да си направят и вълнуващо 30-минутно пътуване с моторна лодка от залива Спинола, Сейт Джулианс до съседния остров Гозо. В Гозо, ще посетите Цитаделата (старата укрепена столица на Гозо), пещерата Калипсо и мястото, където доскоро се намираше Лазурния прозорец, разрушен от морската стихия. След това с лодката ще посетите Комино, където се намира прочутата с красотата си и кристални води Синя лагуна. А киноманиаците може да се разходят и до село Попай, където през 1980 г. е сниман музикалният филм „Попай“, в който Робин Уилямс играе ролята на моряка Попай. В момента селото е една от големите туристически атракции на Малта.

Gateway School of English организира и други дейности, включително спортни, полети със самолет за разглеждане на забележителности над малтийските острови, както и специализирани програми за групи. Организират се и  екскурзии за големи ежегодни събития, които се провеждат в Малта /фестивал на хляба, на виното и др.

Обадете ни се!

02/451 16 31

Специални отстъпки за дългосрочен престой и обучение през месеците ЮЛИ и АВГУСТ 2021 г!

Ако имате въпроси, сме на ваше разположение, пишете ни!

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!