СКИ ВАКАНЦИЯ В БАНСКО

С ЮРЪП ГОУ и Училища ЕВРОПА

хотел Мура***

31.01. – 04.02 2022г.

Скъпи приятели,

С огромно съжаление трябва да ви съобщим, че сме принудени да отменим Зимния ски лагер Банско 2022 за ученици на Училища ЕВРОПА, планиран за периода 31.01. – 4.02. 2022 г.

Причина за това решение е усложнената епидемична обстановка, и по конкретно обявените на 13.01. 2022 г. нови мерки от правителството за справяне с пандемията. Според тях, при заетост от 50% на болничните легла за интензивно лечение, се спират организираните посещения, екскурзии, зелени училища и др . за ученици, а прогнозата  на Министерство на здравеопазването от днес, 14 януари е, че само след 1-2 дни цялата страна ще навлезе в този, т.нар. I етап – със заетост на интензивните легла над 50%.

По тези причини, а и тъй като не бихме искали да ви изненадаме неприятно в последния момент, решихме да отменим ски лагера още сега.

Бихме искали да ви съобщим, че ще направим всичко възможно все пак да организираме ски лагера в Банско в края на месец март, когато се надяваме епидемичната ситуация да се е нормализирала и провеждането на подобни организирани мероприятия отново да е разрешено. Ако успеем в това си начинание с партньорите ни в Банско и прогнозите за епидемичната обстановка се подобрят, ще ви информираме за новите дати веднага щом е възможно.

Всеки от вас може да заяви още сега желанието си да участва в ски лагера в края на месец март или да си получи обратно внесените пари за лагера. Ще се свържем с всеки от вас индивидуално за да обсъдим варианта, който предпочитате.

Междувременно, за най-нетърпеливите да покарат ски, ще  предложим СЕМЕЙНИ СКИ ПАКЕТИ, от който може да се възползвате, ако решите.

Още веднъж изказваме съжалението си, че сме принудени да направим подобна стъпка и ви благодарим за гласуваното доверие. Надяваме се, че все пак лагерът ще се осъществи през месец март и децата ще получат желаната ски ваканция в безопасна среда.

Подарете на вашите деца една вълшебна зимна ваканция в Банско! Чист въздух, сняг и ски ви очакват в красивата, снежна Пирин планина.

Пакетът е на ексклузивна цена само за възпитаниците на Училища ЕВРОПА и включва пълен пансион, ски обучение, екипировка, лифт карта, транспорт от София до Банско и обратно.

Побързайте, местата са ограничени само до 90 и след запълване на бройката записването се преустановява!

НАШИТЕ СПЕЦИАЛНИ НАМАЛЕНИЯ

И ОЩЕ: 30 лв. отстъпка при използване на собствен транспорт София – Банско – София.

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!