ЕКСКЛУЗИВНИ ОФЕРТИ

Само за ученици на Училища ЕВРОПА

За поредна година Училища ЕВРОПА, чрез лицензирания си туроператор Europe Go, и BALKAN HOLIDAYS организират зимен ски лагер в гр. Банско на ексклузивни цени само за своите ученици.

Снежният Пирин ви очаква отново в началото на февруари! Прекрасна природа, чист въздух, сняг и ски през деня, и много други забавления в луксозен хотел – мечтаната зимна ваканция отново е в Банско!

Пакетът включва настаняване в топ хотели, пълен пансион, ски обучение, екипировка, лифт карта, трасфер от/до пистата, транспорт София – Банско – София на изключително атрактивна пакетна цена.

Грижата за децата е на първо място, като на всеки 15 деца е осигурен по един придружаващ ръководител от Училища ЕВРОПА. Ръководителите  са през целия ден с децата и се грижат за тях по време на всички програми, което гарантира сигурност на децата в и извън хотела. За четиридневното ски обучение децата ще ползват услугите на опитни инструктори. Не е забравена и планинската застраховка, а накрая децата ще получат и диплома за завършен курс.

Ето и специалните ни предложения за учениците на Училища ЕВРОПА:

За деца 7-17 години

495лв.
  • 4 нощувки/4 дни ски обучение

За възрастни 18+ години

620лв.
  • 4 нощувки/4 дни ски обучение

Краен срок за записване и заплащане на пълната такса: 10.01.2020 г.

ПОБЪРЗАЙТЕ, МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!

Спомени от Банско 2019

Превърнете зимната ваканция в преживяване за вашите деца, нека те се научат да карат ски и да се докоснат до едно от най-красивите места на планетата – зимната Пирин планина!

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!