Младежки летни езикови лагери в Англия

Учи английски и общувай с връстници от Европа и света

ST GILES JUNIORS, Великобритания

Младежките летни курсове на St Giles предлагат на младите учащи на възраст 8-19 години от цял ​​свят образователна и забавна програма в сигурна среда.

 • Фантастични летни центрове във Великобритания

 • Избор за настаняване

 • Отлични нива на грижи и надзор

 • Интензивни и забавни уроци от квалифицирани преподаватели

 • Образователни и забавни програми за свободното време и екскурзии

Пълният пакет включва:

 • 20 урока (16,7 часа) или 25 урока (20,8 часа) всяка седмица с квалифицирани преподаватели

 • Жилищно настаняване в общежитие на университета и независими училищни кампуси

 • Пълен пансион, със здравословна храна и разнообразно меню

 • 24-часова грижа, надзор и подкрепа

 • Най-малко 2 целодневни и 1 полудневна екскурзии на седмица

 • Дневна и вечерна програми със социални дейности, спорт, посещения на местни забележителности

 • Възможност за записване за изучаване на допълнителен език или спорт

 • Всички учебни материали и сертификат за завършено обучение

Избери твоята дестинация

ST GILES JUNIORS, Великобритания

Кеймбридж

St Giles Juniors

Sidney Sussex

Разположен в университета Кеймбридж

Кентърбъри

St Giles Juniors

Canterbury

Разположен в The King’s School, Canterbury

Лондон

St Giles Juniors

London

Разположен в UCL& the University of Westminster

Нотингам

St Giles Juniors

Nottingham

Разположен в Университета в Нотингам

Борнемут

St Giles Juniors

Bournemouth

Разположен в The Lansdowne Campus

Оксфорд

St Giles Juniors

Oxford

Разположен в Университета Оксфорд Брукс

“Прекрасно лято! Събрахме много спомени и знания както за Великобритания, така и за английския език . Условията също бяха превъзходни!”

КРИСТИЯН И МАРИНА,СОФИЯ

“Никога няма да забравя това лято. Вече имам приятели от цял свят, а спомените са толкова много! Искам пак да се върна тук.”

ИЛИАНА САНДЕВА, ВАРНА

Езикови курсове за младежи под 18 години (за 2017 г.)

Къде могат да учат тийнейджърите под 18-годишна възраст?

Всички целогодишни училища на St Giles предлагат курсове за ученици на възраст 16-17 години: в Брайтън, Ийстбърн, Централен Лондон, Лондон Хайгейт.

В допълнение, две от целогодишните училища на St Giles предлагат курсове за ученици на възраст 14-15 години: St Giles Ийстбърн и St Giles Лондон Хайгейт.

Във всички тези училища младежите под 18-годишна възраст може да изкарат курс по английски език през цялата година с настаняване във внимателно подбрани семейства[1]. Като алтернатива, St Giles в Централен Лондон и St Giles Лондон Хайгейт предлагат общежитие UCL за 16-17 годишни само през лятото.

Курсове за ученици на възраст 16-17 години

За ученици на възраст 16 + години се прилагат редовните такси за курсове, които можете да видите на страницата на съответния учебен център.

В Ийстбърн и Хайггейт, ако учениците на възраст 16-17 години изберат курс по Общ английски или Международен семестриален курс  с 20 или 28 урока на седмица, те може да бъдат в отделни класове от учениците на възраст 18 + години. Възможно е те да имат общи уроци с ученици на възраст 14-15 години, като и тези класове имат максимум по 10 ученици. Въпреки това, те пак ще заплатят редовната цена за курса.

В Ийстбърн и Хайггейт, ако ученици на възраст 16-17 години изберат различен курс (напр. Курс за подготовка за изпити или Курс по английски за специални цели), те могат да учат заедно с ученици над 18 години, а максималният брой учащи се в една група е 12.

Студентите на възраст до 18 години в другите целогодишни училища на St Giles, т.е. не в Ийстбърн и в Хайгейт, се обучават заедно с ученици над 18 години във всички курсове.

В тези редовни такси за курсове не е включена програма за социални и развлекателни събития. Учениците на възраст 16-17 години трябва да проверят основната социална програма на училището с организатора на социалната програма на училището, който всеки месец изготвя нова програма от дейности. Можете също да проверите онлайн и тук. Някои дейности могат да бъдат безплатни, а други – платени.Регистрационните такси и таксите за настаняване не са включени в редовните такси за курсове.

Курсове за ученици на възраст 14-15 години (само за Ийстбърн & Хайгейт)

Таксите и цените за курсовете може да видите на съответната страница в сайта за Младежки летни лагери. Таксите за регистрация и настаняване в семейство не са включени в тези такси за курсове.

В Ийстбърн и Хайггейт всички ученици на възраст под 16 години обикновено учат в отделни класове от учениците на възраст над 18 години. Те могат да имат споделени уроци с ученици на възраст 16-17 години, като броят на учащите в тези класове е максимум 10.

[1] Като алтернатива младежите на възраст под 18 години могат да ползват пълна пакетна програма с настаняване в общежитие през лятото в един от Младежките летни центрове на St Giles. Повече подробности може да видите в нашия сайт.

Настаняване в семейство за младежи под 18-годишна възраст

Повечето целогодишни училища в St Giles предлагат настаняване в семейства, специално подбрани за деца под 18-годишна възраст. Това настаняване е на цени, по-високи от тези за ученици на възраст над 18 години, за да покрият допълнителния надзор и документите, необходими за прием в семейството на по-млади ученици. Всички ученици под 18-годишна възраст, които пребивават във Великобритания, ще бъдат настанени в дом, където домакинът, полагащ грижи, е преминал засилена проверка на DBS (разкриване и блокиране), а другите възрастни членове на домакинството са подписали Декларация за детските закони.

Правила и политики за деца под 18-годишна възраст

За подробности относно правилата ни (например защита и дисциплина) и за преглед на документацията за лица под 18-годишна възраст, моля, вижте уебсайта на St Giles.

Пишете ни за повече информация, конкретни оферти и детайли за различните курсове

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!