Лятна езикова ваканция в Корк, Ирландия

Двуседмична програма: 5.07 – 19.07.2022 г.

Триседмична програма: 02.07-23.07.2022 г.

Корк е предпочитана дестинация от много младежи от цял свят, които търсят обучение по английски език в чужбина, съчетано с практикуване на езика в англоговоряща среда и едновременно с това искат да прекарат две или повече вълнуващи седмици на различно и уникално място, да завържат приятелства с връстници от цял свят. 

Освен посещаването на курсове по английски, обучаемите участват в много дейности, които им дават възможност да практикуват английски език в реални ситуации.

Разположен в южната част на Ирландия, той е вторият по големина град след столицата, както и център на едноименното графство Корк.

Kopĸ e paзпoлoжeн нa ycтиeтo нa peĸa Лий. Двaтa ѝ ĸaнaлa oтдeлят цeнтъpa нa гpaдa ĸaтo cвoeoбpaзeн ocтpoв. Kopĸ e извecтeн и c тoвa, чe имa eднo oт нaй-гoлeмитe ecтecтвeни пpиcтaнищa в cвeтa.

Предлагаме ви двуседмична или триседмична езикова лятна ваканция в зелена Ирландия! Пакетната цена включва обучение по английски, настаняване в приемни семейства, изхранване – закуска, пакетиран обяд и вечеря, културни, развлекателни и спортни занимания всеки ден.

Настаняването е в приемни семейста, внимателно подбрани от ръководството на Lingolingua. Децата се настаняват по две, като може да са от различна или от една националност.  Член от приемните семейства придружава сутрин учениците до училището и ги прибира вечер след приключване на заниманията. Ако вечерта е предвидена дискотека или друго вечерно мероприятие, член от семействата придружава учениците. Семействата подсигуряват и изхранването на учениците – закуска, пакетиран обяд (на обяд учениците се хранят в стола на училището) и вечеря.

Осигурени са учебни материали, а на края на курса учениците ще получат и съответната диплома. Преподавателите са квалифицирани и с дългогодишен опит в преподаването на английски език на чужденци. Ръководител ще придружава децата във всяка дейност.

2 седмици

1660пакетна цена
  • За ученици 9-18 години

3 седмици

2340пакетна цена
  • За ученици 9-18 години

Условия за плащане

КАК ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ

За да се запишете за лятна езикова ваканция Корк 2022, моля, пишете ни в контактната форма или ни се обадете, и ние ще ви изпратим нужните документи, както и подробна информация за всичко, което Ви интересува.

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!