Езиков и приключенски лагер Банско 2024

21 – 27.07.2024 г.

Летният ни езиков лагер тази година предлага за вашите деца седем дни в Банско и красивата Пирин планина, изпълнени с различни преживявания. Богатата ни програма включва походи в планината, занаятчийска работилница, посещение на минерален басейн в с. Баня, начален курс по голф и много други дейности.

Настаняването е в четиризвезден хотел “Пирин”, където децата ще се радват на чудесни условия, добра храна, ползване на закрит басейн и грижи от персонала и учителите на Училища ЕВРОПА.

Занятията по английски език са забавни и ненатоварващи, изготвени по специална програма на Училища ЕВРОПА. Очакваме ви!

Обадете ни се: 02/451 16 31

ПАКЕТНА ЦЕНА

За деца на възраст до 14.99 години: 790.00 лева
За деца на възраст 15+ години: 840.00 лева
При ранно записване до 30 април 2024г.
Получавате 5% отстъпка!
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Децата са разделени на три възрастови групи:

Обадете ни се: 02/451 16 31

Намаления:

  • 10% отстъпка за второ дете
  • 20 лева отстъпка при ползване на собствен транспорт до Банско и обратно.

Настаняване и дейности

Хотел Пирин****

Хотел Пирин**** е разположен в центъра на Банско. Хотелът е напълно реновиран и предлага широка гама от удобства, съчетани с комфортно обзаведени стаи, прекрасна градина и елегантна обстановка.

Всички стаи са обзаведени с кабелна телевизия, баня с душ или вана (в лукс стаите) и паник бутон, сешоар, локално парно и телефон. Част от стаите са с южно изложение и имат изглед към Пирин планина, а други са със северно изложение и гледка към града. Някои от стаите имат тераса. Хотелът предлага на гостите си закрит плувен басейн, сауна, парна баня,  фитнес център, тенис на маса.

Учене на език и изграждане на умения за живота

Ученето на език означава много повече от усвояване на умения за говорене и разбиране на английски – това е ключов камък вече 30 години в концепцията на Училища ЕВРОПА.

Меките учения могат да бъдат най-различни – това са междуличностни умения, емоционална интелигентност, комуникационни умения, които помагат за позитивния начин, по който хората ви възприемат, и помагат да взаимодействате ефективно с другите, креативно мислене, способност за решаване на проблеми, лидерски качества, емпатия и междуличностни умения.

В Училища ЕВРОПА се обръща специално внимание на развиването на подобни умения, като този процес е заложен в самата методика и използваните учебни системи по английски език на престижни британски издателства и методически специалисти.  Тази година методическият екип на Училища ЕВРОПА®  е подбрал специални езикови проекти, по-голямата част от които може да се провеждат на открито, под формата на игри и така по естествен път да помагат за затвърждаване и развитие на комуникативните умения по английски език на децата.

Пирин Голф & Kънтри Клуб

Децата ще имат възможност да посетят Пирин Голф & Kънтри Клуб –  в ТОП 100 на голф игрищата в Европа. Домакин на над 40 турнира годишно, игрището е доказало се място за турнири от всеки ранг. Една от основните цели на Пирин Голф & Кънтри Клуб е популяризирането на голф играта сред децата и младежите. Играта допринася за развитие на концентрация, координация, дисциплина, честност, любезност и умение за работа в екип. Най-голямата и модерно оборудвана академия ще предложи първи стъпки в голфа, напътствия с PGA професионалист, развитие за вашето дете техника и игра. В курса “Запознай се с голфа”, с продължителност 60 минути, децата ще бъдат разделени на малки групи, като ще направят обиколка на голф игрището и начално 30 минутно голф обучение.

На гости при Дешка в с. Горно Драглище

В програмата е включено и посещение до с. Горно Драглище, при Дешка, която ще помогне на децата да се докоснат до старите български занаяти, фолклора, бита и традиционната кухня на България.

Децата ще вземат участие в занаятчийска работилница, ще имат възможност да изпробват народни носии и да си направят снимка за спомен с тях. Ще се меси погача и ще се тегли баница.

Църква „Св.св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат“

Село Добърско се намира на 17 км от Банско и е запазило чара на старите български села. Тук децата ще могат да разгледат късносредновековната църква „Св.св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат“, която е сред най-интересните паметници от XVII в. в българските земи Тя е един от 100-те национални туристически обекта на България и е сред културните паметници под защитата на ЮНЕСКО.

Минерален басейн в СПА  комплекс Регнум Баня Термал, с. Баня 

Село Баня е добре познато със своите многобройни минерални извори и живописно местоположение в красивата Разложка котловина, обградена от величествените гледки на три внушителни български планини – Пирин, Рила и Родопи. На приблизително 6 км от Банско, в село Баня, Разложко, се намира новият минерален СПА комплекс – „Регнум Баня Термал“. Това е минерален оазис с прекрасни гледки, спокойствие и тишината на българското село, в съчетание с лечебните свойства на животворна вода.

Рила Фън Парк

В пакета на летния ни лагер е включено и посещение на Rila Fun Park – първия планински увеселителен парк в  България. Открит е през 2019 г. , като основната атракция, която предлага е екстремно и спиращо дъха контролирано спускане от хълма с двуместни колички. По цялата дължина на хълма (около километър) са разположени специални тръбни релси, по които двуместните колички се спускат. Количките развиват скорост до 40 км/ч, но спускането е напълно безопасно, тъй като скоростта може да се контролира от управляващия количката. Самото спускане продължава не повече от 2 – 3 минути, а след като количката достигне най-ниската точка на хълма, спира автоматично.

Запишете се сега! : 02/451 16 31

Можете да се запишете за Летен езиков лагер Банско 2024  като разпечатате, попълните, подпишете и ни изпратите сканиран формуляра за записване на е-mail: travel@europego.bg.

Плащането се извършва по сметка на ЮРЪП ГОУ ООД.

Дрехи

   • бельо
   • пижама
   • къси панталонки
   • фланелки с къс ръкав
   • фланелки с дълъг ръкав
   • дълги панталони (дънки или джинси)
   • пуловер или жилитка с дълъг ръкав
   • яке
   • чорапи
   • бански, шапка за плуване
   • спортни обувки или удобни за ходене в планината
   • джапанки
   • спортна шапка
   • дъждобран (непромокаемо яке) с качулка

Тоалетни принадлежности

   • сапун
   • шампоан/балсам
   • четка  и паста за зъби
   • гребен/четка за коса
   • спрей против насекоми
   • слънцезащитен крем с висок фактор
   • книги за четене

Джобни пари по усмотрение на родителите /не повече от 50 лв./– Могат да бъдат предадени на учителите в пликове.

Не се препоръчва децата да носят със себе си скъпи електронни устройства. Екипът на лагера не носи отговорност за счупване или изгубване на подобни вещи, както и при  изгубен или забравен телефон.

Как да запиша детето си за Лeтен езиков лагер Банско 2024?

Записването става с попълване на приложен формуляр и внасяне на 50% депозит от стойността на пакета. Този депозит е част от общата такса и се приспада при осъществяване на крайното плащане. За първа част от плащането се счита депозитът, дължим в деня на записване. Плащането на таксата става по банков път  по сметката на Юръп Гоу. Също така, може да запишете детето за лагер в учебния център на Училища ЕВРОПА®, в който то учи. За повече информация се обръщайте към консултантите на EuropeGo или управителите и директорите на всяка база на Училища ЕВРОПА®.

Как се разпределят децата в групите по английски език и какво представлява обучението?

Децата ще бъдат разпределени в групи според тяхното ниво на владеене на езика и възраст. Преподавателите са професионално обучени и напълно ангажирани в целта да развият езиковите умения на всеки обучаем в приятелска и спокойна атмосфера.

Какви са условията на настаняване?

Настаняването е в стаи с три легла и апартаменти с 4-5 легла със собствен санитарен възел, като е осигурен пълен пансион – закуска, обяд и вечеря. Всички стаи са обзаведени с кабелна телевизия, минибар, баня с душ или вана (в лукс стаите) и паник бутон, сешоар, локално парно и телефон. Част от стаите са с южно изложение и имат изглед към Пирин планина, а други са със северно изложение и гледка към града. Храната е питателна и здравословна – блок маса сутрин, обяд и вечеря. Сух пакет за обяд за еднодневните екскурзии. В хотела децата през цялото време на престоя си ще бъдат придружавани от преподаватели от Училища ЕВРОПА®.

Има ли постоянен надзор през деня и след лягане в хотела?

Децата ще бъдат придружавани от преподаватели на Училища ЕВРОПА®, които ще бъдат непрекъснато с тях.

Детето ми трябва да приема всеки ден лекарства. Има ли кой да контролира това?

Необходимо е родителите да подготвят схемата на прием на лекарствата и да ги предадат на придружителя, който ще контролира детето при приема им. На децата не се разрешава да държат лекарства в стаите си.