ТОП ОФЕРТА

Есенна езикова ваканция в Малта

само за €498

02/451 16 31

Открий перлата на Средиземно море!

ЕДНОСЕДМИЧНА ЕЗИКОВА ВАКАНЦИЯ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Есента е най-доброто време да отскочите за едноседмична почивка в Малта. А защо не и да ошлайфате малко английския си? Лятната жега е заместена от приятно топло време, а домакините от Gateway School of English могат да ви обърнат специално внимание.

Нашите партньори от Gateway School of English  осигуряват настаняване в семейство, с включена закуска и вечеря.  Офертата включва и 20 часа курс по общ английски език, като заниманията се провеждат всеки ден от 9.30 до 12.30 от квалифицирани преподаватели в приятелска атмосфера. Не забравяйте и това, че ще имате възможност да упражните говорните си умения в реална езикова среда – както с домакините в семейството, в което сте настанени, така и навсякъде в Малта – тук всички говорят свободно английски.

В пакетната цена влиза и трансфер от и до летището при пристигането ви и отпътуването ви, както и медицинска застраховка. На място може да решите какво да изберете от богатата културна програма или, ако предпочитате – да се разхождате и опознавате красивия остров сами.

В офертата НЕ ВЛИЗАТ самолетни билети. Полети до Малта предлага авиокомпанията Ryanair.

Направи си подарък – златна есен в Малта!

Езикова ваканция в Малта

498за една седмица
  • Настаняване в семейство
  • 20 уч. часа общ разговорен английски език

ЗЛАТНА ЕСЕН В МАЛТА

Открий перлата на Средиземно море

Златна есен в Малта – така може да се опишат месеците октомври и ноември, а защо не и декември. Температурите са около и над 20°, а същото се отнася и за морската вода – спокойно може да се изкъпете на някой от най-красивите плажове в Средиземно море. Есента е и най-доброто време в Малта за разходки из островите, изобилстващи от уникални природни, исторически и архитектурни забележителности. Езиковите ваканции се отличават с това, че съчетават почивката с полезното – имате възможност да упражнявате английския си език, както в класните стаи, така и в общуване с местните, които без изключение владеят езика. Gateway School of English е топ център за езикови ваканции в Малта и всяка година привлича обучаеми от цял свят. Разнообразието от курсове и културни програми е голямо, учителите се фокусират върху индивидуалните потребности на всеки, а домакините са по южняшки топли и отзивчиви хора.

*Възможностите за събиране на спомени, емоции и преживявания в Малта са неизброими. Тесните калдъръмени улички на Валета и архитектурата от всички епохи  и стилове са пленяващи. Построена от малтийските рицари, Валета има уникални културни и исторически забележителности, които са я превърнали в една от най-търсените дестинации в света. Ще можете да се насладите на аудио-визуалния спектакъл „Малтийския опит“, да посетите катедралата „Св. Йоан Кръстител“ както и други  интересни забележителности, сред които градините „Апър Барака“, форта „Св. Йаков“, църквата „Корабокрушение на св. Павел“ и др.

Можете да си направите екскурзии до прочутите мегалитни храмове, до рибарското селце Марсакслок, прочуто с разнообразните си стоки и сувенири на атрактивни цени. Плажът в село Бирзебугия и Синята пещера пък са най-популярната атракция на скалния бряг в южната част на острова. Можете да стигнете и с лодка до пещерата.

Не по-малко интригуваща е и Мдина, старата столица на Малта – красив град през деня, който нощем се превръща в мистериозно и отпускащо място. Град преживял много епохи, които могат да се видят в архитектурата на града. Ще се насладите на спиращи дъха гледки от бастионите. В занаятчийското село Та’кали може да видите как малтийските занаятчии изработват традиционните сребърни филиграни, ръчно изработени стъклени съдове, гравирани камъни и местни дантели.

Може да си направите и нощен круиз с лодка в залива Гранд Харбър — най-голямото естествено пристанище в Средиземно мореЩе видите бастионите на Валета от друга гледна точка, осветени в цялото им великолепие. Желаещите могат да си направят и вълнуващо 30-минутно пътуване с моторна лодка от залива Спинола, Сейт Джулианс до съседния остров Гозо. В Гозо, ще посетите Цитаделата (старата укрепена столица на Гозо), пещерата Калипсо и мястото, където доскоро се намираше Лазурния прозорец, разрушен от морската стихия. След това с лодката ще посетите Комино, където се намира прочутата с красотата си и кристални води Синя лагуна. А киноманиаците може да се разходят и до село Попай, където през 1980 г. е сниман музикалният филм „Попай“, в който Робин Уилямс играе ролята на моряка Попай. В момента селото е една от големите туристически атракции на Малта.

*Изброените дестинации в развлекателната програма са примерни и се заплащат допълнително, изборът им зависи от вашите желания и възможностите на партньорите ни от Gateway School of English в Малта.

Свържи се с нас и резервирай сега твоята ваканция: 02/451 16 31

Пишете ни, ако желаете да получите повече информация.

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст