ТОП ОФЕРТА

Лятна езикова ваканция в Малта 2019

Цена: 730 евро

20-27 юли 2019

за група деца на 12-17 години

02/451 16 31

Открий Малта

Лятната езикова ваканция в Малта е прекрасна възможност детето ви да опознае нова страна и да подобри значително английския си. Езиковата ваканция в Малта предлага чара на средиземноморска атмосфера и реална езикова среда, в която децата могат да усъвършенстват английския си и да съберат спомени за цял живот.

Учебните занимания се провеждат сутрин от 9.30 до 12.00 ч. За следобедите и вечерите партньорите ни от Gateway School of English са предвидили разнообразна програма, включваща еднодневна екскурзия до местни забележителности, две безплатни посещения на най-големия аквапарк в Малта, вечерни разходки във Валета или старата столица Мдина, боулинг и обиколка на магазините.

Всяка година през Gateway School of English преминават стотици деца от Европа, Съединените щати и Китай, които завързват приятелства, понякога за цял живот. Важно е да се знае, че групата български деца ще бъде придружавана от опитен педагог от веригата за чуждоезиково обучение Училища ЕВРОПА, с когото ще можете да поддържате контакт по всяко време, както и с децата си. Подарете на децата си спомени, които ще разказват и на своите деца. Перлата на Средиземно море – красива и топла Малта ви очаква през лятната ваканция.

Как да запиша детето си за пролетна езикова ваканция?

Записването става с попълване на приложен формуляр и внасяне на депозит от 400 лв. Срокът за внасяне на депозита е 30.04.2019 г. Този депозит е част от общата такса и се приспада при осъществяване на крайното плащане. За първа част от плащането се счита депозитът, дължим в деня на записване. Плащането на таксата става по банков път  по сметката на Юръп Гоу. За повече информация, моля прочетете Общи условия

Как се разпределят децата в групите по английски език и какво представлява обучението?

С пристигането си децата ще направят тест за установяване на тяхното ниво и разпределение по групи. Групите са до 15 деца. Обучението се провежда преди обяд от понеделник до петък – 20 учебни часа седмично. Всеки учебен час е 45 мин. Всички преподаватели са професионално обучени и напълно ангажирани в целта да развият езиковите умения на всеки обучаем. Атмосферата е приятелска и спокойна, и използваните методи осигуряват пълно сътрудничество между учител и обучаем. Обучаемите получават на края на курса сертификат за завършен курс, след полагане на изпит.

Тъй като групата е от българчета, няма ли риск те да не упражняват английския си?

Лятната езикова ваканция в Малта е организирана в училището Gateway School of English, което има дългогодишни традиции в обучението по английски език на деца от цял свят, съчетано с приятна лятна ваканция в Малта. Групите по английски са международни, което предпоставя засиленото общуване на английски език помежду им.

Какви са условията на настаняване?

Настаняването е в модерно общежитие на Gateway School of English. На децата е осигурен пълен пансион – закуска, пакетиран обяд и вечеря. През цялото време на престоя си децата ще бъдат придружавани от преподавател от Училища ЕВРОПА.

Какво ще правят децата след учебните занимания?

След заниманията по английски език децата имат богата социално-културна програма, включваща полудневни и целодневни екскурзии до различни забележителности, плажове и най-големия аквапарк в Малта. По време на извънкласните мероприятия децата ще бъдат придружавани от преподавател от Училища ЕВРОПА.

Има ли постоянен надзор през деня и след лягане ?

Децата ще бъдат придружавани от преподавател на Училища ЕВРОПА, който ще бъде непрекъснато с тях. Постоянен контрол има както от него, така и от партньорите ни от Gateway School of English в Малта.

Кой закупува самолетните билети?

Възможностите са две: ние да закупим самолетни билети или това да направите Вие. Директни полети до Малта осъществява единствено компанията Wizz Air. Важно е да знаете, че имате по-голям шанс да закупите самолетни билети на по-ниски цени, ако го направите два-три месеца предварително.

Влиза ли трансферът от летището до мястото за настаняване в цената?

Да, трансферът от летището до мястото за настаняване и обратно влиза в пакетната цена и се подсигурява от нашите партньори, организиращи езиковия лагер Gateway School of English.

Какви са ангажиментите на придружаващия учител от Училища ЕВРОПА по време на езиковата ваканция?

Децата ще бъдат придружавани от преподавател на Училища ЕВРОПА от София до Малта и обратно, а така също и при пътуванията извън учебните им дейности. Придружителят  насърчава адаптацията на детето в лагера и полага ежедневни грижи за тяхното спокойно и безпроблемно пребиваване в Малта.

Забравили сме лекарство или нещо друго важно за детето – какво да направим?

Трябва да се свържете с представител на Europe Go, който от своя страна ще се свърже с придружаващия децата и с нашите партньори в Малта. Ако има възможност и с ваше разрешение, ще бъде закупена на място или ще бъде изпратена с куриер до хотела за ваша сметка.

Детето ми трябва да приема всеки ден лекарства. Има ли кой да контролира това?

Необходимо е родителите да подготвят схемата на прием на лекарствата и да ги предадат на придружителя, който ще контролира детето при приема на медикаментите. На децата не се разрешава да държат лекарства в стаите си.

Ако детето ми не се адаптира, какво трябва да направим?

В такъв случай придружаващият децата педагог от страна на EuropeGo или организаторите на лагера в Малта информират представителите на EuropeGo, които от своя страна ще се свържат с родителите и заедно ще вземат най-доброто решение как да процедират. През цялото време на престоя на децата в Малта, вие ще имате непрекъсната връзка с нас, както и с придружителя.

Мога ли да звъня на детето си по телефона и да го чувам по всяко време?

Това е ваше решение. Трябва да знаете, че учебните занимания се провеждат всеки ден от 9.00 до 12.00 ч. /местно време/. След което децата имат допълнителна и разнообразна програма –  екскурзии, игри и др.

През цялото време на престоя на децата, вие ще имате непрекъсната връзка с нас, както и с представител на Училища ЕВРОПА, придружаващ децата.

Как да се запиша?

Записването за участие в пролетен езиков лагер Малта 2019 става с попълване на Формуляр за записване, който може да свалите от линка по-долу и внасяне на депозит от 400 лв. След като попълните формуляра, трябва да го изпратите на еmail: travel@europego.bg.

Банковата сметка, на която трябва да преведете сумата, се намира в Общите условия, с които можете да се запознаете по-долу.