Езикова ваканция в Малта

За група ученици (9 – 17 г.) 

23.07-06.08.2022 г.

Ако търсите уникални преживявания и незабравими спомени за вашите деца през лятото, със сигурност Малта може да им ги предложи. Тесните калдъръмени улички на столицата Валета, построена от малтийските рицари, и архитектурата от всякакви епохи и стилове ще ви запленят. В Малта са и прочутите мегалитни храмове, Синята пещера на южния бряг, в която може да се влезе с лодка. Може да си направите нощна разходка до Цитаделата в Мдина, старата столица на Малта – място, обгърнато с мистерия. Тук е и прочутата пещера на Калипсо, и безброй спиращи дъха места по крайбрежието и във вътрешността на острова. Недалеч е и островчето Комино, където се намира прочутата с красотата си и кристални води Синя лагуна.

Подарете средиземноморска ваканция на вашите деца, която ще им създаде незабравими спомени, съчетана с допълнителен бонус – развиване и затвърждаване на на езиковите им умения по английски, както в класната стая, така и в реална езикова среда.Две седмици пълноценен отдих и събиране на спомени в перлата на Средиземно море.

02/451 16 31

Лято в Малта 2022

Двуседмична езикова ваканция

Пакетна цена на човек за 2 седмици

€1290

Офертата е валидна при събиране на минимум 10 деца на възраст 9-17 години.

Обучението по английски език

  • 20 учебни часа седмично общ разговорен английски.
  • 1 учебен час е с продължителност 45 минути.
  • Учебните занятия се провеждат от понеделник до петък от 9.00 до 12.00.
  • Учебните материали и помагала, както и сертификатът за завършен курс влизат в пакетната цена.

Gateway School of English предлага широка гама от курсове по общ английски, интензивни курсове, бизнес английски, подготовка за международни изпити и др. Нивото се определя след входящ тест, като може да се премине към по-високи нива в зависимост от постигнатите резултати.

Учителите в GSE имат за цел да направят ученето интересно и приятно и да ви помогнат да извлечете максимума от времето си в Малта. Фокусът е върху индивидуалните потребности на всеки обучаем. Поставя се силен акцент върху комуникативните дейности и дискусиите. Набляга се и на усвояване на нова лексика и на произношението.

Настаняване

Настаняването е в двойна или тройна стая в семейство. Квартирите се намират на 5 минути пеша от училището. Семействата са внимателно подбрани от Gateway School of English. Децата ще имат възможност да живеят и общуват в автентичен малтийски дом, да усетят типичната средиземноморска атмосфера и да общуват с домакините на английски език.

Развлекателна програма*

*Изброените дестинации са примерни, като изборът им зависи от възможностите на партньорите ни от Gateway School of English в Малта

Възможностите за събиране на спомени, емоции и преживявания в Малта са неизброими. Тесните калдаръмени улички на Валета и архитектурата от всички епохи  и стилове са пленяващи. Построена от малтийските рицари, Валета има уникални културни и исторически забележителности, които са я превърнали в една от най-търсените дестинации в света. Ще можете да се насладите на аудио-визуалния спектакъл „Малтийския опит“, да посетите катедралата „Св. Йоан Кръстител“ както и други  интересни забележителности, сред които градините „Апър Барака“, форта „Св. Йаков“, църквата „Корабокрушение на св. Павел“ и др.

Можете да си направите екскурзии до прочутите мегалитни храмове, до рибарското селце Марсакслок, прочуто с разнообразните си стоки и сувенири на атрактивни цени. Плажът в село Бирзебугия и Синята пещера пък са най-популярната атракция на скалния бряг в южната част на острова. Можете да стигнете и с лодка до пещерата.

Не по-малко интригуваща е и Мдина, старата столица на Малта – красив град през деня, който нощем се превръща в мистериозно и отпускащо място. Град преживял много епохи, които могат да се видят в архитектурата на града. Ще се насладите на спиращи дъха гледки от бастионите. В занаятчийското село Та’кали може да видите как малтийските занаятчии изработват традиционните сребърни филиграни, ръчно изработени стъклени съдове, гравирани камъни и местни дантели.

Може да си направите и нощен круиз с лодка в залива Гранд Харбър — най-голямото естествено пристанище в Средиземно море. Ще видите бастионите на Валета от друга гледна точка, осветени в цялото им великолепие. Желаещите могат да си направят и вълнуващо 30-минутно пътуване с моторна лодка от залива Спинола, Сейт Джулианс до съседния остров Гозо. В Гозо, ще посетите Цитаделата (старата укрепена столица на Гозо), пещерата Калипсо и мястото, където доскоро се намираше Лазурния прозорец, разрушен от морската стихия. След това с лодката ще посетите Комино, където се намира прочутата с красотата си и кристални води Синя лагуна. А киноманиаците може да се разходят и до село Попай, където през 1980 г. е сниман музикалният филм „Попай“, в който Робин Уилямс играе ролята на моряка Попай. В момента селото е една от големите туристически атракции на Малта.

Gateway School of English организира и други дейности, включително спортни, полети със самолет за разглеждане на забележителности над малтийските острови, както и специализирани програми за групи. Организират се и  екскурзии за големи ежегодни събития, които се провеждат в Малта /фестивал на хляба, на виното и др.

Обадете ни се!

02/451 16 31

Ако имате въпроси, сме на ваше разположение, пишете ни!

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!