Малта – една от най-добрите туристически дестинации през 2018

Това се твърди от различни източници като Lonely Planet, CNN и The Associated Press, които изтъкват различни причини за посещение на Малта през 2018.

Голямо предимство е, че английският е един от официалните езици в Малта, а пък прекрасното време на малтийските острови предлага идеална среда за учене на нов език, докато се наслаждавате на всички забележителности и забавления, които Малта може да предложи.

През 2015г. CNN включва Малта в списъка с топ 10 острови в света, заради богатата история и уникалната Средиземноморска култура, комбинирани с англо-саксонските традиции, които са се развили чрез въздействието на британците по време на управлението им.

Столицата на Малта – Валета, е обявена за Европейска столица на културата за 2018 г., което е една от причините Малта да е в списъка на CNN с 18-те най-добри места за посещение през 2018 г.

Културната програма във Валета е изключително разнообразна и изпъстрена с много събития, фестивали, карнавали, нощен живот, развиващи се на фона на  древна каменна архитектура.

Малта предлага многообразие на възможности за развлечение, докато учите английски от местните. Училище GSE предлага  незабравимо преживяване, докато подобрявате английския си.

Една от възможностите да посетите Малта е да комбинирате почивката с езиков курс. Възможностите са най-различни – индивидуални програми, за групи, за семейства, 50+ програми и т.н. А социалната програма на GSE е наистина богата и разнообразна. Вижте повече във видеото:

ТОП ОФЕРТА

Лятна езикова ваканция в Малта

За група деца на 12-17 години

  • Период: 30 юни – 14 юли 2018 г.
  • Група: минимум 10 деца на възраст 12-17 години
  • Настаняване в семейство
  • Пакетна цена на човек: €1460

02/451 16 31