ТОП ОФЕРТА

Почивка в с. Огняново

хотел “Петрелийски”

градина, открит и закрит басейн, сауна, студио за масажи, фитнес зала

02/451 16 31

Лечебна почивка

Хотел “Петрелийски” се намира в село Огняново, (в Югозападна България, на 8 километра от Гоце Делчев) известно с минералната си вода с доказани лечебни свойства. Хотелът разполага с 3 басейна с минерална вода, един от които е закрит, турска баня, парна баня, масажи. Ресторантът е специализиран в традиционна и здравословна, вегетарианска и веган кухня.

Всички стаи и апартаменти са изпълнени в старинен, традиционен за района на Гоце Делчев стил. Стаите на всеки етаж и апартаментите, разположени на първия и на втория етаж, разполагат със самостоятелни бани с вани, интернет и кабелна телевизия. Апартаментите на третия етаж разполагат с камина, тангенторна вана, кабелна телевизия, интернет и големи тераси.

За водата

Водата в целия хотел Петрелийски е минерална, с постоянна температура 35 градуса и с доказани лечебни свойства. Лекува заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система, гинекологични, бъбречно-урологични и жлъчно-каменни заболявания.

Всички гости на хотела могат да релаксират край трите басейна с минерална вода.

Басейните се чистят всяка седмица, водата не се третира с никакви препарати, които биха могли да навредят на здравословното състояние на гостите на хотела.

Водата в басейните е постоянно течаща. В стаите водата също е минерална.

Комплексът предлага обширна, оградена зелена площ, в която децата могат да играят  на открито, докато родителите им релаксират.