Юнска изпитна сесия 2020

Едно от главните условия да се насладите пълноценно на екскурзия или почивка в чужбина е владеенето на чужд език. В повечето случаи английският е достатъчен, независимо каква дестинация сте избрали за ваканцията си. Същото важи в не по-малка степен, ако сте решили да учите или работите зад граница, като в този случай почти задължително ще ви е необходим и сертификат. Затова, помислете, дали да не се явите на изпит за международно признат сертификат.

От 2011 г. Exams.bg е оторизиран изпитен център на Cambridge Assessment English  – BG015 ECET – Europe Schools и осигурява възможност на всички кандидати от различни възрастови групи и нива на владеене на английски език да се явят на изпит за придобиване на сертификат на Кеймбридж.

Наближава поредната юнска изпитна сесия. Изпитите по английски език на Cambridge Assessment English за деца, ученици и възрастни ще се проведат през месеците май и юни 2020 г. в градовете София, Варна, Бургас, Пловдив, В. Търново, Монтана, Ст. Загора, Ямбол, Плевен, Перник, Петрич, Ботевград.

Присъединете се към семейството на нашите близо 10 000 възпитаници, положили успешно изпитите на Кеймбридж!

Изпитите, на които можете да се явите при нас, са:

Спестете време и пари, като се явите на изпита във Вашия или най-близкия до Вас град! И не забравяйте, международно признатите сертификати на Кеймбридж отварят нови хоризонти и възможности за младите хора на България да завършат престижни университети, да имат блестящо кариерно развитие и по-добър живот.