Езикови курсове и ваканции в Единбург

Открий Шотландия

Edinburgh School of English е открито през 1969 г.  и бързо се налага като водещо езиково училище в Шотландия. Програмата, която се предлага, е вдъхновяваща и предизвикателна, а атмосферата създава усещане за откритост, сътрудничество и приятелство, което кара учениците да се връщат отново и отново.

Учебните занимания

Учебните групи са малки, а преподавателите създават среда на приятелско сътрудничество и се фокусират върху всеки ученик и индивидуалните му потребности, което води до оптимален академичен напредък. Стимулира се развитието на критично мислене, задаване на въпроси, изказване на идеи и дискусии.

Тест на ниво

При пристигане учениците се тестват писмено и устно. След това се проследява напредъкът им през седмицата. Още на втория ден преподавателите споделят с обучаемите първите си впечатления. Учениците могат да вземат изпита BULATS в края на курса (външно признат). След курса те могат да поддържат контакт с преподавателите си по скайп, ако имат нужда от допълнителни инструкции и насоки.

Повече от курс по английски език

Курсовете са фокусирани върху напредъка и са полезни за кариерното развитие. Уникално предимство на курса е, че предлага едновременно високо ниво на индивидуално внимание, микс от групови задачи и напътствани самостоятелни учебни сесии.

Защо Edinburgh School of English ?

Езиковите програми за младежи и възрастни, които са на разположение през цялата година, са по общ английски, за професионални и академични цели, за подготовка за изпити на Cambridge и IELTS. Културната програма на Edinburgh School of English е  разработена така, че да представи културното и природно наследство на Единбург и да даде възможност на учениците да развиват езика по най-естествения начин.

Единбург е една от най-големите световни туристически дестинации с 13 милиона посетители годишно. Старият град със средновековна архитектура и сгради от периода на шотландската реформация е в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО, а новият град е не по-малко красив с викторианска и неокласическа архитектура.

Курсове за възрастни

КУРСОВЕ ЗА НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ

Виж повече

Обучение и настаняване

Edinburgh School of English предлага разнообразни курсове и програми по английски език за възрастни – общ и бизнес английски, курсове за подготовка за университети, курсове за учители.

Виж повече

Младежки лагери

ЗА МОТИВИРАНИ ТИЙНЕЙДЖЪРИ (14-17 г.)

Виж повече

Специални летни програми

Edinburgh School of English предлага специални летни програми за деца и младежи. Настаняването и обучението е в сърцето на Единбург.

Виж повече

Пишете ни за повече информация, конкретни оферти и детайли за различните курсове

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!