Ски лагер Банско 2020

 

С много усмивки, заслужени сертификати за младите скиори и обещание да се върнат отново тук през следващата зима завърши поредният ски лагер в Банско, организиран специално за ученици на Училища ЕВРОПА от лицензирания туроператор Europe Go и BALKAN.

По време на четиридневния лагер децата бяха настанени в четиризвездния хотел “Пирин”, с пълен пансион, ски обучение от страна на опитни инструктори, екипировка, лифт карта, ежедневен транспорт до/от начална станция на кабинковия лифт.

Децата бяха разделени на групи според възрастта и уменията си и положиха много усилия да усвоят тайните на скиорското изкуство. Резултатите не закъсняха, доказателство за което бяха получените сертификати на края на курса с високи оценки.

Освен на ските, децата се наслаждаваха на невероятната природа на Банско и кристално чистия въздух, завързаха много нови приятелства с деца от цяла България. В свободното от ски занимания време посещаваха по график басейна на хотела, беше организирана детска дискотека за желаещите, както и посещение на ледената пързалка, за тези, които обичат кънките, имаше и боулинг вечер.

Много емоции, смях, игри, нови ски умения и като краен резултат – истинска ваканция, отпочиване и физическо укрепване за децата.

Очаквайте скоро оферта и за традиционния ни летен лагер!