Ски ваканция

Банско 2019

2-6 февруари

ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА за ученици на Училища ЕВРОПА

За трета поредна година Училища ЕВРОПА и BALKAN HOLIDAYS чрез лицензирания си туроператор Europe Go организират зимен ски лагер в гр. Банско на ексклузивна цена само за своите ученици.

Пакетът включва настаняване в три и четири звездни хотели, пълен пансион, ски обучение, екипировка, лифт карта, транспорт от София до Банско и обратно на изключително атрактивна пакетна цена.

За четиридневното ски обучение децата ще ползват услугите на опитни инструктори, ежедневен транспорт до/от начална станция на кабинковия лифт. Не е забравена и планинската застраховка, а накрая ще получат и диплома за завършен курс.

Грижата за децата е на първо място, като на всеки 15 деца е осигурен по един придружаващ ръководител от Училища ЕВРОПА. Ръководителите  са през целия ден с децата и се грижат за тях по време на всички програми, което гарантира сигурност на децата в и извън хотела. Предлагаме на Вашето внимание специалното ни предложение за ученици на Училища ЕВРОПА:

ЗА УЧЕНИЦИ НА УЧИЛИЩА ЕВРОПА

455лв. за 4 нощувки
  • За деца 7-17 години
  • Второ дете от семейство -10 % допълнителна отстъпка
  • За деца със собствена екипировка – 25 лв. отстъпка от пакетната цена

ЗА РОДИТЕЛИ

555 лв.за 4 нощувки
  • За 18+ години
  • За възрастен не използващ ски –25% от пакетната цена
  • За възрастен със собствена екипировка – 25 лв. отстъпка от пакетната цена

Краен срок за записване и заплащане на пълната такса: 07.01.2019 г.

Побързайте, местата са ограничени! Миналата година за ски лагера се записаха максималният възможен брой желаещи – 150 и трябваше да разочароваме закъснелите да си запазят място. Така че, не отлагайте решението за последния момент.

Превърнете зимната ваканция в преживяване за вашите деца, нека те се научат да карат ски и да се докоснат до едно от най-красивите места на планетата – зимната Пирин планина!

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!