Езикови курсове и ваканции в чужбина

ПЪТУВАЙ И УЧИ АНГЛИЙСКИ С EuropeGO!

EuropeGo е част от семейството на Училища ЕВРОПА, веригата за чуждоезиково обучение с 25 години опит и 42 бази в цяла България.

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ В ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ!

Ние от EuropeGo ви предлагаме да се впуснете с нас във все по-популярния напоследък езиков туризъм. От дълги години хора от цял свят съчетават приятната почивка с изучаване на чужд език в реална среда. Можете да избирате езикови курсове и ваканции в топ дестинации в Англия, Малта, Германия и Шотландия. Практикуването на комуникативните ви умения е гарантирано – трябва да се справяте сами в ресторанта, по магазините, както и да си беседвате с любезните домакини. Курсовете по английски език са най-различни – има такива по общ английски, ускорени за бизнесмени, по-продължителни – за тези, които искат да учат или работят в англоезична среда и т.н. Много популярни са младежките летни лагери – в Кеймбридж, Оксфорд, Лондон, Кентърбъри, Нотингам, Борнемут. Не по-малко атрактивни са младежките езикови лагери в Германия – с водни атракции в Берлин и в замък край Мюнхен. Малта също предлага невероятно преживяване с красивите си плажове и лазурна морска вода, а езиковите ваканции в Шотландия са в един от най-забележителните градове в Европа – Единбург.

Партньорите ни

Ние работим с ограничен брой партньори, защото ги подбираме внимателно и държим нашите клиенти да получат само най-високо качество в обучението по английски език и условията за настаняване.

Нашите партньори, с които имаме дългогодишни отношения, са сред топ експертите в сферата на езиковия туризъм и ваканциите, и на курсовете по английски език в Англия и Малта и немски и английски в Германия. И St Giles във Великобритания, и Gateway School of English в Малта, и German Language School Berlin, и  Edinburg School of English са си изградили сериозна репутация в цял свят на езикови центрове на най-високо ниво, използващи най-модерните методики за чуждоезиково обучение и предлагащи голям набор от курсове и програми.

Дестинациите

Голям е и изборът от дестинации: учебните центрове на St Giles са разположени от Ийстбърн и Брайтън на южното крайбрежие на Англия до Централен Лондон и Лондон Хайгейт, а Gateway School of English е в непосредствена близост до най-красивия залив в Малта. Голям е изборът на младежки летни езикови лагери в и около Берлин и Мюнхен. Edinburg School of English е разположен в красивия Единбург, една от големите световни туристически дестинации с 13 милиона посетители годишно.

АКО ЦЕЛТА ВИ Е:

 • Да постигнете езиковите умения, към които се стремите.

 • Да съберете незабравими преживявания от различни места в Европа.

 • Да получите специално внимание и отношение в модерна и приятелска среда.

НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ
ЗАЩОТО ЗНАЕМ КАК!

Нашите партньори

БРИТАНСКАТА ИНСТИТУЦИЯ

St Giles International

Всяка година близо 14 000 студенти от над 100 различни страни избират St Giles за своето чуждоезиково обучение. St Giles предлага над 60 години опит в осигуряването на отлична подготовка за хора от всички възрасти, за всички потребности и от всички краища на света.

През 2015 г., на St Giles бе присъдена Наградата на Кралицата Queen’s Award for Enterprise in International Trade.

Наградите на Кралицата се обявяват ежегодно от Нейно Величество Кралицата, по съвет на министър-председателя и се считат за най-престижните бизнес отличия в Обединеното кралство.

Наградата признава изключителни непрекъснати постижения за период от 6 години.

Предимства на обучението в St Giles International

 • Над 60 години опит с високо качество на обучение

 • Отлична репутация, благодарение на върхови постижения

 • Избор на различни локации в Обединеното кралство

 • Широка гама от курсове за различни възрасти и потребности

 • Вълнуващи преживявания за обучаемите

 • Модерни условия за обучение

 • Голям избор на възможности за настаняване

 • Разнообразни програми за свободното време

 • Отлично качество за парите ви

НАЙ-ДОБРИТЕ В МАЛТА

Gateway School of English

Gateway School of English вече имат 15 години опит в организирането на езикови курсове и ваканции за хора от всички краища на света.

Училището предлага качествено обучение и гарантира постигането на високи резултати с помощта на опитни преподаватели, международно квалифицирани професионалисти. Престоят в училището гарантира успех при изучаването на английски език. Ще може да се върнете в къщи със спомени от едно вълнуващо преживяване, ще имате възможност да общувате с ученици от всички краища на света.

Предимства на обучението в Gateway School of English

 • Топ център за преподаване и изучаване на английски език.

 • Малта се намира е в една от най-южните части на Европа – между Сицилия и Северна Африка – топла и гостоприемна страна .

 • Качествено обучение по английски, съчетано със слънчева почивка в дружелюбната атмосфера на Малта.

“Gateway School of English са страхотни! Обучението по английски е на високо ниво, а и Малта е прекрасно място за почивка!”

МАРИЯ НИКОЛОВА, ВЕЛИКО ТЪРНОВО

“St Giles International са институция във Великобритания и разбрах защо. Условията бяха великолепни и като цяло си изкарахме чудесно!”

ИВАЙЛО МАРИНОВСКИ, СОФИЯ

Пишете ни и ние ще ви изготвим конкретна оферта

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст

Опознай света и усъвършенствай английския си!

EuropeGO

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!