Учи немски в Германия

Учете немски с нас и ще учите с най-добрите: GLS Берлин е удостояван пет пъти с наградата Star School Germany като едно от най-добрите езикови училища в Германия. С 2 хотела (включително прекрасен басейн), съоръженията в кампуса са на второ място в Европа, а преподаването и курсовете са на топ ниво.

Берлин – яко място да учиш немски 

Изучаването на немски език не трябва да бъде трудно, напротив, може да бъде лесно и забавно – особено в Берлин, германската Столица на всичко яко: Всички наши курсове по немски език в Берлин са допълнени от културни дейности + уикенд екскурзии до други места в Германия. Обещаваме – ще срещнете много интересни хора, докато учите немски език в GLS в Берлин. Открийте Германия с нас …

Мотивиращо преживяване

Изучаването на немски език в Германия е може би най-добрият начин да научите немски възможно най-бързо. Ще бъдете заобиколени от местните носители на езика и и ще имате достатъчно възможности да слушате и да говорите немски. Ежедневните контакти с германци ще повишат уменията ви и ще увеличат мотивацията ви да подобрите немския си език.

Повече от курс по немски език

Вие не само ще запишете курс по немски език в GLS, но и ще имате възможност да го упражнявате в реална езикова среда. Курсове по немски за младежи и възрастни, възможност за стаж в Берлин, изпити TestDaf, прием за университет. За младежи (7 – 19 г.) – лятно училище в Берлин или Мюнхен. GLS е тест център за TestDaF и telc German.

Защо GLS?

GLS многократно е награждавано със Star School Germany като едно от най-добрите езикови училища в Германия. Училището посреща повече от 5000 студенти годишно.
GLS е езиково училище в зелен оазис в самия център на Берлин, в модерен квартал. Кампусът му е с площ от 16 000 кв. м., като включва 2 хотела, 66 светли класни стаи, 2 ресторанта, 50 апартамента и 72 хотелски стаи.

Учи в немска гимназия

ОТ 2 ДО 9 МЕСЕЦА

Виж повече

Обменни програми

Всяка година над 150 обменни ученици от цял свят посещават гимназия в Германия с GLS. GLS организира обменни програми за гимназии от 1983 г.

Виж повече

Пишете ни за повече информация, конкретни оферти и детайли за различните курсове

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!

АБОНИРАЙ СЕ ЗА Е-БЮЛЕТИН

Ексклузивни оферти и актуална информация

CLUB

Travel&Learn

Име и фамилия*

Email*