Коледна езикова ваканция в Малта 2022

16 – 30 декември 2022 г.

Програма 50+

Направете си една необикновена коледна ваканция в Малта, по време на която не само ще съберете спомени, но и ще подобрите английския си език.

Специалната оферта е за възрастни на 50+ години и включва курс по общ английски език от 20 урока за 1 седмица и настаняване в двойна стая на общежитието с включена закуска от понеделник до петък, удобства за готвене, почистване на всички спални и общи части от понеделник до неделя (1 седмица – 7 нощувки).

Пакетна цена за обучение и настаняване

334 за 1 седмица
 • 20 учебни часа седмично английски език

В офертата не са включени самолетни билети, както и трансферите от летището до училището и обратно.

Специална отстъпка от 10% за притежатели на Kaufland Card! Обадете ни се: 02/451 16 31

За училището и учебните занятия

Gateway School of English GSE (Малта) се намира в тих жилищен квартал близо до залива Сейнт Джулианс. Училището разполага с осем просторни класни стаи и много вътрешно и външно пространство за отдих.  Класните стаи са оборудвани с интерактивни дъски, които подобряват учебния процес, като същевременно правят часовете по-забавни и динамични.

Учителите в GSE имат за цел да направят ученето интересно и приятно и да ви помогнат да извлечете максимума от времето си в Малта. Фокусът е върху индивидуалните потребности на всеки обучаем. Поставя се силен акцент върху комуникативните дейности и дискусиите. Набляга се и на усвояване на нова лексика и на произношението.

На ваше разположение е и голям вътрешен двор с градина, където можете да релаксирате в почивките и след часовете.

Освен в учебните часове по английски, провеждани от 9.30 до 12.30 часа, ще имате възможност и да упражните говорните си умения в реална езикова среда – всички в Малта говорят свободно английски.

Развлечения и екскурзии

Партньорите ни от Gateway School of English ще ви предложат разнообразна програма за свободното време*, включваща еднодневни екскурзии до местни забележителности, вечерни разходки във Валета или старата столица Мдина, посещение на традиционни тържества за Бъдни вечер във Валета, коледен обяд в St Julian’s/Sliema и др.

Възможностите за събиране на спомени, емоции и преживявания в Малта са неизброими. Тесните калдъръмени улички на Валета и архитектурата от всички епохи  и стилове са пленяващи. Построена от малтийските рицари, Валета има уникални културни и исторически забележителности, които са я превърнали в една от най-търсените дестинации в света. Ще можете да се насладите на аудио-визуалния спектакъл „Малтийския опит“, да посетите катедралата „Св. Йоан Кръстител“ както и други  интересни забележителности, сред които градините „Апър Барака“, форта „Св. Йаков“, църквата „Корабокрушение на св. Павел“ и др.

Можете да си направите екскурзии до прочутите мегалитни храмове, до рибарското селце Марсакслок, прочуто с разнообразните си стоки и сувенири на атрактивни цени. Плажът в село Бирзебугия и Синята пещера пък са най-популярната атракция на скалния бряг в южната част на острова. Можете да стигнете и с лодка до пещерата.

Не по-малко интригуваща е и Мдина, старата столица на Малта – красив град през деня, който нощем се превръща в мистериозно и отпускащо място. Град преживял много епохи, които могат да се видят в архитектурата на града. Ще се насладите на спиращи дъха гледки от бастионите. В занаятчийското село Та’кали може да видите как малтийските занаятчии изработват традиционните сребърни филиграни, ръчно изработени стъклени съдове, гравирани камъни и местни дантели.

Може да си направите и нощен круиз с лодка в залива Гранд Харбър — най-голямото естествено пристанище в Средиземно море. Ще видите бастионите на Валета от друга гледна точка, осветени в цялото им великолепие. Желаещите могат да си направят и вълнуващо 30-минутно пътуване с моторна лодка от залива Спинола, Сейт Джулианс до съседния остров Гозо. В Гозо, ще посетите Цитаделата (старата укрепена столица на Гозо), пещерата Калипсо и мястото, където доскоро се намираше Лазурния прозорец, разрушен от морската стихия. След това с лодката ще посетите Комино, където се намира прочутата с красотата си и кристални води Синя лагуна. А киноманиаците може да се разходят и до село Попай, където през 1980 г. е сниман музикалният филм „Попай“, в който Робин Уилямс играе ролята на моряка Попай. В момента селото е една от големите туристически атракции на Малта.

*Изброените дестинации в развлекателната програма са примерни и се заплащат допълнително, изборът им зависи от вашите желания и възможностите на партньорите ни от Gateway School of English в Малта. Цените на различните дейности варират от €10 до €35. Дейностите може да се избират и платят на място в учебния център. Ето някои от предложенията:

 • Гозо и Комино – еднодневна зимна разходка: €35;
 • Рибарско селище Marsaxlokk Fishing Village, острови StPeter’s Pool Bay & Blue Grotto –  целодневна разходка: €17 /цената не включва разходка с лодка;
 • Пешеходна обиколка на природен и исторически парк Golden Bay & Majjistral: €17;
 • Традиционни тържества на Бъдни вечер във Валета: €20;
 • Коледен традиционен обяд в St Julian’s/Sliema, посещение на традиционно малтийско село: €75;
 • Посещение на Национален аквариум на Малта и залив Сейнт Пол: €27;
 • Вечеря в залива Спинола: €35;
 • Целодневно посещение на исторически храмове: Ghar Dalam, Hagar Qim,Mnajdra & Tarxien Temples:€40;Рабат: €17;
 • Вечерна Мдина: €19;
 • Новогодишни тържества във Валета: €25;
 • Нова година: Обяд в  St Julian’s/Siiema: €75;
 • Вечерна историческа обиколка на трите града, включително вечеря на крайбрежието на Биргу: €28

Ако имате въпроси, сме на ваше разположение, пишете ни!

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!