Есенно пътешествие до Малта

ЕДНОСЕДМИЧНА ЕЗИКОВА ВАКАНЦИЯ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Есента е най-доброто време да отскочите за едноседмична почивка в Малта. А защо не и да ошлайфате малко английския си? Езиковите ваканции не са само за деца! Лятната жега е заместена от приятно топло време, а цените за настаняване и изучаване на английски език в езиковите центрове стават все по-достъпни.

Нашите партньори от Gateway School of English  ви предлагат богат избор за настаняване: в семейство или в единична, или двойна стая в красивата резиденция GSE – перфектен избор, ако не тръгнете сам, аз с близък човек. Почивката включва и 20 учебни часа курс по общ английски език за една седмица. Освен в учебните часове по английски, провеждани от 9.30 до 12.30 от квалифицирани преподаватели в модерните класни стаи на училището, ще имате възможност и да упражните говорните си умения в реална езикова среда – всички в Малта говорят свободно английски.

В пакетната цена при настаняване в общежитие влиза закуска, а при настаняване в семейство – закуска и вечеря. На място може да решите какво да изберете от богатата културна програма или, ако предпочитате – да се разхождате и опознавате красивия остров сами.

Направи си подарък! Езиковите ваканции не са само за деца

Защо да изберете Малта?

Учебните занимания се провеждат сутрин от 9.30 до 12.00 ч. За следобедите и вечерите партньорите ни от Gateway School of English са предвидили разнообразна програма*, включваща еднодневна екскурзия до местни забележителности, посещение на най-големия аквапарк в Малта, вечерни разходки във Валета или старата столица Мдина, Синята лагуна, боулинг и обиколка на магазините.

Възможностите за събиране на спомени, емоции и преживявания в Малта са неизброими. Тесните калдъръмени улички на Валета и архитектурата от всички епохи  и стилове са пленяващи. Построена от малтийските рицари, Валета има уникални културни и исторически забележителности, които са я превърнали в една от най-търсените дестинации в света. Ще можете да се насладите на аудио-визуалния спектакъл „Малтийския опит“, да посетите катедралата „Св. Йоан Кръстител“ както и други  интересни забележителности, сред които градините „Апър Барака“, форта „Св. Йаков“, църквата „Корабокрушение на св. Павел“ и др.

Можете да си направите екскурзии до прочутите мегалитни храмове, до рибарското селце Марсакслок, прочуто с разнообразните си стоки и сувенири на атрактивни цени. Плажът в село Бирзебугия и Синята пещера пък са най-популярната атракция на скалния бряг в южната част на острова. Можете да стигнете и с лодка до пещерата.

Не по-малко интригуваща е и Мдина, старата столица на Малта – красив град през деня, който нощем се превръща в мистериозно и отпускащо място. Град преживял много епохи, които могат да се видят в архитектурата на града. Ще се насладите на спиращи дъха гледки от бастионите. В занаятчийското село Та’кали може да видите как малтийските занаятчии изработват традиционните сребърни филиграни, ръчно изработени стъклени съдове, гравирани камъни и местни дантели.

Може да си направите и нощен круиз с лодка в залива Гранд Харбър — най-голямото естествено пристанище в Средиземно море. Ще видите бастионите на Валета от друга гледна точка, осветени в цялото им великолепие. Желаещите могат да си направят и вълнуващо 30-минутно пътуване с моторна лодка от залива Спинола, Сейт Джулианс до съседния остров Гозо. В Гозо, ще посетите Цитаделата (старата укрепена столица на Гозо), пещерата Калипсо и мястото, където доскоро се намираше Лазурния прозорец, разрушен от морската стихия. След това с лодката ще посетите Комино, където се намира прочутата с красотата си и кристални води Синя лагуна. А киноманиаците може да се разходят и до село Попай, където през 1980 г. е сниман музикалният филм „Попай“, в който Робин Уилямс играе ролята на моряка Попай. В момента селото е една от големите туристически атракции на Малта.

Gateway School of English организира и други дейности, включително спортни, полети със самолет за разглеждане на забележителности над малтийските острови, както и специализирани програми за групи. Организират се и  екскурзии за големи ежегодни събития, които се провеждат в Малта /фестивал на хляба, на виното и др.

*Изброените дестинации в развлекателната програма са примерни и се заплащат допълнително, изборът им зависи от вашите желания и възможностите на партньорите ни от Gateway School of English в Малта. Цените на различните дейности варират от €10 до €35. Дейностите може да се избират и платят на място в Учебния център, като едноседмична програма излиза около €190 /седмично.

Цени на обучение по английски език

  • Едноседмичен курс (понеделник – петък) – 20 учебни часа
  • 1 учебен час е 45 минути
  • Брой курсисти в група – 8-12

Обучение по английски език за възрастни

155седмично
  • 20 учебни часа

Gateway School of English предлага широка гама от курсове по общ английски, интензивни курсове, бизнес английски, подготовка за международни изпити и др. Нивото се определя след входящ тест, като може да се премине към по-високи нива в зависимост от постигнатите резултати.

Учителите в GSE имат за цел да направят ученето интересно и приятно и да ви помогнат да извлечете максимума от времето си в Малта. Фокусът е върху индивидуалните потребности на всеки обучаем. Поставя се силен акцент върху комуникативните дейности и дискусиите. Набляга се и на усвояване на нова лексика и на произношението.

Настаняване в училищно общежитие или семейство

Настаняване в общежитие (двойна стая)

171 седмично
  • Настаняване в самостоятелна стая – €300.

Настаняване в семейство (двойна стая)

195седмично
  • Настаняване в самостоятелна стая €265

Настаняването е в двойна стая в  училищното общежитие и включва закуска и ползване на кухненски бокс. Общежитието е разположено точно до училищeто (на 3 минути пеша от класната стая). Всички стаи са климатизирани и обзаведени с дъбови мебели. Безплатен безжичен интернет във всяка стая и в общите помещения. Ползва се обща баня (средно от 4 курсисти през зимата и от 6 през лятото). Баните се почистват 2 пъти дневно. Стаите се почистват всеки ден, чаршафите и кърпите се сменят веднъж седмично.

Можете да изберете и настаняване в семейство.  Семействата са внимателно подбрани от Gateway School of English. Имате възможност да живеете и общувате в автентичен малтийски дом, да усетите типичната средиземноморска атмосфера и да общувате на английски език.

Трансферите от летището до училището и обратно не са включени в цената.

Ако имате въпроси, сме на ваше разположение, пишете ни!

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!