Месецът на любовта – чудесен момент за романтично пътешествие до Малта

А защо да не съчетаем романтиката с обучение по английски?

Февруари е прекрасно време за екскурзия в Малта по няколко причини. Първо, времето е приятно (средни температури 10-16°), второ, не е сезонът на тълпите и жегата, и трето –  от 9 до 13 февруари можете да се насладите на невероятния карнавал в Малта и Гозо, истинска феерия от цветове и музика, водещ началото си от незапомнени времена.

ТОП ОФЕРТА

Карнавал в Малта

ЕЗИКОВА ВАКАНЦИЯ

10-17 февруари

само за € 350

02/451 16 31

Обучение

155седмично
  • 20 учебни часа

Настаняване

195седмично
  • Двойна стая в училищно общежитие

 

Малтийският карнавал е един от най-старите фестивали в Малта, като първите сведения за него са още от времето на управление на рицарите от Ордена на св. Йоан. Всяка година в началото на февруари се организират фестивали на различни места в малтийските острови, но най-пищните представления можете да видите в столицата Валета, както и в обвеяния от легенди и древна история остров Гозо.

За няколко дни тесните, калдаръмени улички на Валета, които сами по себе си са истинска атракция, се оживяват от маршируващи групи, състезания за най-интересен костюм и много танцьори. Гвоздеят на програмата несъмнено е парадът на карнавалната платформа, който включва различни впечатляващи, ръчно изработени фигури – алегорични, сатирични, забавни или просто шантави.

Карнавална седмица в Малта – отпуснете се и се забавлявайте истински. А и практикувайте английски в реална езикова среда

 

Пишете ни за повече информация, конкретни оферти и детайли за различните курсове

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!