Езикови ваканции в Малта

Обадете ни се: 02/451 16 31

Всички притежатели на Kaufland Card могат да се възползват от офертите ни за езикови ваканции в Малта с 10% отстъпка от 31 октомври до 31.12.2022г. Ако търсите начин да напреднете бързо в овладяването на английския в англоговоряща среда, съчетавайки ученето с невероятни изживявания в Малта, ние имаме няколко предложения за вас – едноседмична езикова ваканция, дългосрочна езикова ваканция или коледно-новогодишна езикова ваканция 50+:

1+ седмица в Малта

Можете да изберете езикова ваканция за 1 + седмици в Малта. Офертата включва курс по общ английски език в група – 20 урока за 1 седмица (1 седмица= 5 дни) и настаняване в двойна стая на общежитието с включена закуска от понеделник до петък, удобства за готвене, почистване на всички спални и общи части от понеделник до неделя –  (1 седмица = 7 нощувки).

Пакетна цена за 1 седмица

от 326 без 10% отстъпка
  • 20 учебни часа седмично английски език

В офертата не са включени самолетни билети, както и трансферите от летището до училището и обратно.

Обадете ни се: 02/451 16 31

8+ седмици в Малта

Офертата включва курс по общ английски език в група с продължителност 8+ седмици, с 20 урока седмично (1 седмица = 5 дни) и настаняване в тройна стая на общежитието, с включена закуска от понеделник до петък, удобства за готвене, почистване на всички спални и общи части от понеделник до неделя (1 седмица = 7 нощувки).

Пакетна цена за 9 седмици

2070без 10% отстъпка
  • 20 учебни часа седмично английски език

В офертата не са включени самолетни билети, както и трансферите от летището до училището и обратно.

Обадете ни се: 02/451 16 31

50+ Коледна и новогодишна програма

Офертата включва курс по общ английски език от 20 урока за 1 седмица и настаняване в двойна стая на общежитието с включена закуска от понеделник до петък, удобства за готвене, почистване на всички спални и общи части от понеделник до неделя (1 седмица – 7 нощувки). Офертата е за възрастни на 50+ години.

Пакетна цена за 1 седмици

334 без 10% отстъпка
  • 20 учебни часа седмично английски език

В офертата не са включени самолетни билети, както и трансферите от летището до училището и обратно.

Как да се възползвате от отстъпката: обадете ни се и продиктувайте Вашето име и номер на Kaufland Card: 02/451 16 31

За училището и учебните занятия

Gateway School of English GSE (Малта) се намира в тих и елегантен жилищен квартал близо до оживения район на залива Сейнт Джулианс (на 12 до 15 минути пеша от залива Сейнт Джулианс или залива Спинола). Местоположението предлага сигурност и безопасност, слабо застрояване и близост до зелени зони, магазини и развлекателни центрове. Сградата е специално проектирана, за да осигури оптимални условия за ефективно обучение. Училището е двуетажна сграда, включваща осем светли и просторни класни стаи, както и общи части и много вътрешно и външно пространство за релаксация и отдих.  Освен това, съседната училищна резиденция е проектирана да осигури удобено и модерно място за онези ученици в GSE, които избират да живеят възможно най-близо до училището.

Училището е изградено на две нива, включващи, осем светли и просторни класни стаи, напълно оборудвани с най-новите информационни технологии и видео оборудване. Повечето от класните стаи са оборудвани и с интерактивни дъски, използващи авангардни дигитални учебни материали. Интерактивните бели дъски IWB подобряват вашето учебно изживяване, като същевременно правят часовете по-забавни и динамични. Интерактивните дъски правят ученето по-ефективно и ангажиращо,  защото само с едно натискане на бутон учителят може:

  • да показва материалите на курса на екрана, докато използва графики и звуци, за да направи урока по-интересен и ангажиращ;
  • да има незабавен достъп до онлайн ресурси като подкасти и видеоклипове за съвременни теми, които се обсъждат в клас;
  • да използва цифрови игри и викторини, които правят ученето забавно и вълнуващо.

Учителите в GSE имат за цел да направят ученето интересно и приятно и да ви помогнат да извлечете максимума от времето си в Малта. Фокусът е върху индивидуалните потребности на всеки обучаем. Поставя се силен акцент върху комуникативните дейности и дискусиите. Набляга се и на усвояване на нова лексика и на произношението.

Училището разполага с голяма  библиотека със съвременни учебни материали и медии за практикуване и развиване на различни езикови умения. Разполага с художествена литература за  начинаещи и напреднали (National Geographic Read Listen & Watch Series и книги на Macmillan), както и материали за упражнения за изпити и широк набор от допълнителни ресурси за граматика и лексика. Освен компютри за самоподготовка, библиотеката съдържа DVD дискове, книги, списания, работни листове и специално подбрани материали за слушане. Отворено е преди и след часовете и професионалната помощ е на разположение по всяко време.

Училището разполага и с голям вътрешен двор и градини, където можете да релаксирате в почивките и след часовете.

Безплатен безжичен интернет и компютри с интернет ви позволяват да поддържате връзка с вашия офис, семейство и приятели по целия свят, също са на разположение в резиденцията на съседното училище.

Училището, както  и прилежащият му жилищен комплекс са напълно климатизирани.

Освен в учебните часове по английски, провеждани от 9.30 до 12.30 от квалифицирани преподаватели в модерните класни стаи на училището, ще имате възможност и да упражните говорните си умения в реална езикова среда – всички в Малта говорят свободно английски.

Защо Малта?

Партньорите ни от Gateway School of English ще ви предложат разнообразна програма за свободното време*, включваща еднодневна екскурзия до местни забележителности, посещение на най-големия аквапарк в Малта, вечерни разходки във Валета или старата столица Мдина, Синята лагуна, боулинг и обиколка на магазините.

Възможностите за събиране на спомени, емоции и преживявания в Малта са неизброими. Тесните калдъръмени улички на Валета и архитектурата от всички епохи  и стилове са пленяващи. Построена от малтийските рицари, Валета има уникални културни и исторически забележителности, които са я превърнали в една от най-търсените дестинации в света. Ще можете да се насладите на аудио-визуалния спектакъл „Малтийския опит“, да посетите катедралата „Св. Йоан Кръстител“ както и други  интересни забележителности, сред които градините „Апър Барака“, форта „Св. Йаков“, църквата „Корабокрушение на св. Павел“ и др.

Можете да си направите екскурзии до прочутите мегалитни храмове, до рибарското селце Марсакслок, прочуто с разнообразните си стоки и сувенири на атрактивни цени. Плажът в село Бирзебугия и Синята пещера пък са най-популярната атракция на скалния бряг в южната част на острова. Можете да стигнете и с лодка до пещерата.

Не по-малко интригуваща е и Мдина, старата столица на Малта – красив град през деня, който нощем се превръща в мистериозно и отпускащо място. Град преживял много епохи, които могат да се видят в архитектурата на града. Ще се насладите на спиращи дъха гледки от бастионите. В занаятчийското село Та’кали може да видите как малтийските занаятчии изработват традиционните сребърни филиграни, ръчно изработени стъклени съдове, гравирани камъни и местни дантели.

Може да си направите и нощен круиз с лодка в залива Гранд Харбър — най-голямото естествено пристанище в Средиземно море. Ще видите бастионите на Валета от друга гледна точка, осветени в цялото им великолепие. Желаещите могат да си направят и вълнуващо 30-минутно пътуване с моторна лодка от залива Спинола, Сейт Джулианс до съседния остров Гозо. В Гозо, ще посетите Цитаделата (старата укрепена столица на Гозо), пещерата Калипсо и мястото, където доскоро се намираше Лазурния прозорец, разрушен от морската стихия. След това с лодката ще посетите Комино, където се намира прочутата с красотата си и кристални води Синя лагуна. А киноманиаците може да се разходят и до село Попай, където през 1980 г. е сниман музикалният филм „Попай“, в който Робин Уилямс играе ролята на моряка Попай. В момента селото е една от големите туристически атракции на Малта.

Gateway School of English организира и други дейности, включително спортни, полети със самолет за разглеждане на забележителности над малтийските острови, както и специализирани програми за групи. Организират се и  екскурзии за големи ежегодни събития, които се провеждат в Малта /фестивал на хляба, на виното и др.

*Изброените дестинации в развлекателната програма са примерни и се заплащат допълнително, изборът им зависи от вашите желания и възможностите на партньорите ни от Gateway School of English в Малта. Цените на различните дейности варират от €10 до €35. Дейностите може да се избират и платят на място в Учебния център, като едноседмична програма излиза около €190 /седмично.

Как да се възползвате от отстъпката: обадете ни се и продиктувайте Вашето име и номер на Kaufland Card: 02/451 16 31

Ако имате въпроси, сме на ваше разположение, пишете ни!

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!