Общежитие на GSE в Малта

УЮТ И МАЛТИЙСКА АТМОСФЕРА

Общежитието на Gateway е вашият перфектен дом в Малта! На обучаемите са гарантирани отлично обслужване, бърз достъп до училище (по-малко от 30 метра или само на 3 минути от спалнята до класната стая!) И липса на всякакво притеснение, че се налага да се пътува до и от мястото на обучение. Персоналът на общежитието винаги се стреми да осигури отлично обслужване и да направи престоя ви в Малта възможно най-комфортен. Освен това, училището е разположено в близост до най-популярния търговски и възстановителен център на острова в залива Спинола, St. Julian and Sliema.

Предимствата на настаняване в общежитие на GSE

Основните културни и исторически забележителности на Малта, някои от които са признати за обекти на световното наследство на ЮНЕСКО, са на не повече от половин час път от мястото, където обучаемите учат и живеят.

Сградата на общежитието е изградена от красив малтийски варовик и е на три етажа.

Разполага с 22 спални (единични стаи, тройни стаи и четворни стаи за семейства), 8 бани, 4 компютърни работни станции, осигуряващи широколентова интернет връзка.

Free WiFi също е на разположение и е достъпен от всички спални и общите части.

Храна в общежитието

The GSE School Residence предлага настаняване на полупансион (закуска и обяд).

Закуската е на шведска маса и се състои от бъркани яйца, домати, краставици, препечен хляб, конфитюр, масло, шунка, салам и сирене, избор на зърнени закуски, чай / кафе, избор на торти и свободна консумация на портокалов сок и вода.

Обядът е с тристепенно меню, съдържащо прясно приготвена супа, избор от 6 различни ястия (месо / пилешко / риба, студени салати, паста, печени картофи или чипс и т.н.) и сладък десерт или сезонни плодове.

Закуската се сервира всеки ден в столовата между 8:00 часа и 9:00 часа, докато обядът се сервира в столовата от понеделник до петък (само в учебни дни) между 12:15 часа и 13:15 часа.

Опакован обяд се предлага само в събота и неделя, като получаването му е по време на закуската.

Други възможности за настаняване

Настаняване в семейство

Учениците се настаняват в самостоятелна или двойна стая, с включен полупансион. Квартирите се намират на 5 минути пеша от училището. Семействата са внимателно подбрани от Gateway School of English. Имате възможност да живеете и общувате в автентичен малтийски дом, да усетите типичната средиземноморска атмосфера и да общувате на английски език.

Очакваме ви за повече информация и детайли на телефон: 02/451 16 31

Пишете ни за повече информация и детайли

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст

Научи повече за условията за настаняване и обучение, цените на пакетите и какво включват, както и датите на започване на отделните смени.

Обучение

Курсове и програми

Gateway School of English

Guaranteed Success

Настаняване

Общежитие на GSE

Gateway School of English

Welcome to Malta!

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!