Общежитие на GSE в Малта

УЮТ И МАЛТИЙСКА АТМОСФЕРА

Общежитието на Gateway е вашият перфектен дом в Малта! На обучаемите са гарантирани отлично обслужване, бърз достъп до училище (по-малко от 30 метра или само на 3 минути от спалнята до класната стая!) И липса на всякакво притеснение, че се налага да се пътува до и от мястото на обучение. Персоналът на общежитието винаги се стреми да осигури отлично обслужване и да направи престоя ви в Малта възможно най-комфортен. Освен това, училището е разположено в близост до най-популярния търговски и възстановителен център на острова в залива Спинола, St. Julian and Sliema.

Предимствата на настаняване в общежитие на GSE

Основните културни и исторически забележителности на Малта, някои от които са признати за обекти на световното наследство на ЮНЕСКО, са на не повече от половин час път от мястото, където обучаемите учат и живеят.

Сградата на общежитието е изградена от красив малтийски варовик и е на три етажа.

Разполага с 22 спални (единични стаи, тройни стаи и четворни стаи за семейства), 8 бани, 4 компютърни работни станции, осигуряващи широколентова интернет връзка.

Free WiFi също е на разположение и е достъпен от всички спални и общите части.

Храна в общежитието

The GSE School Residence предлага настаняване на полупансион (закуска и обяд).

Закуската е на шведска маса и се състои от бъркани яйца, домати, краставици, препечен хляб, конфитюр, масло, шунка, салам и сирене, избор на зърнени закуски, чай / кафе, избор на торти и свободна консумация на портокалов сок и вода.

Обядът е с тристепенно меню, съдържащо прясно приготвена супа, избор от 6 различни ястия (месо / пилешко / риба, студени салати, паста, печени картофи или чипс и т.н.) и сладък десерт или сезонни плодове.

Закуската се сервира всеки ден в столовата между 8:00 часа и 9:00 часа, докато обядът се сервира в столовата от понеделник до петък (само в учебни дни) между 12:15 часа и 13:15 часа.

Опакован обяд се предлага само в събота и неделя, като получаването му е по време на закуската.

Други възможности за настаняване

Настаняване в семейство

Учениците се настаняват в самостоятелна или двойна стая, с включен полупансион. Квартирите се намират на 5 минути пеша от училището. Семействата са внимателно подбрани от Gateway School of English. Имате възможност да живеете и общувате в автентичен малтийски дом, да усетите типичната средиземноморска атмосфера и да общувате на английски език.

Апартаменти (стандартен или комфортен) – разполагат с две или три спални, като кухнята и банята се поделят с останалите курсисти.

Хотел 3,4 и 5 звезди, според вашия бюджет.

Вили за семейства или луксозни апартаменти.

Очакваме ви за повече информация и детайли на телефон: 02/451 16 31

Пишете ни за повече информация и детайли

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст

Научи повече за условията за настаняване и обучение, цените на пакетите и какво включват, както и датите на започване на отделните смени.

Обучение

Курсове и програми

Gateway School of English

Guaranteed Success

Настаняване

Общежитие на GSE

Gateway School of English

Welcome to Malta!

Дати&Цени

Езикови курсове и програми

КАТАЛОГ 2020

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!