Великден в Малта 2023

Великден в Малта – феерия от цветове, екзотика, море, история и архитектура – незабравимо преживяване!

Направете си езикова ваканция в Малта за Великден! Пролетта е прекрасно време за почивка в Малта, а дните около католическия Великден предлагат допълнителни възможности за събиране на спомени за цял живот. Времето през април е приятно, няма много туристи, а  и цените са доста редуцирани в сравнение с летните. Екскурзия, която няма да забравите, съчетана с допълнителен бонус – подобряване на английския ви в реална езикова среда.

02/451 16 31

Езикова ваканция за възрастни 50+

*31.03. – 14.04. 2023 г.

*Можете да изберете ваканция за 1 или за 2 седмици в този период.

В цената не влизат:

  • Самолетни билети

Допълнително се заплащат (по желание):

• Летищни трансфери (в двете посоки) €60 на човек.

• Отделно се заплащат учебни материали на стойност около 40 евро и медицинска застраховка на място – 12 евро.

ВНИМАНИЕ! 10% ОТСТЪПКА само за притежатели на Kaufland Card!

Наистина, защо да не отидете за Великден в Малта?

Възможностите за събиране на спомени, емоции и преживявания в Малта са неизброими. Тесните калдъръмени улички на Валета и архитектурата от всички епохи  и стилове са пленяващи. Построена от малтийските рицари, Валета има уникални културни и исторически забележителности, които са я превърнали в една от най-търсените дестинации в света. Ще можете да се насладите на аудио-визуалния спектакъл „Малтийския опит“, да посетите катедралата „Св. Йоан Кръстител“ както и други  интересни забележителности, сред които градините „Апър Барака“, форта „Св. Йаков“, църквата „Корабокрушение на св. Павел“ и др.

Можете да си направите екскурзии до прочутите мегалитни храмове, до рибарското селце Марсакслок, прочуто с разнообразните си стоки и сувенири на атрактивни цени. Плажът в село Бирзебугия и Синята пещера пък са най-популярната атракция на скалния бряг в южната част на острова. Можете да стигнете и с лодка до пещерата.

Не по-малко интригуваща е и Мдина, старата столица на Малта – красив град през деня, който нощем се превръща в мистериозно и отпускащо място. Град преживял много епохи, които могат да се видят в архитектурата на града. Ще се насладите на спиращи дъха гледки от бастионите. В занаятчийското село Та’кали може да видите как малтийските занаятчии изработват традиционните сребърни филиграни, ръчно изработени стъклени съдове, гравирани камъни и местни дантели.

Може да си направите и нощен круиз с лодка в залива Гранд Харбър — най-голямото естествено пристанище в Средиземно море. Ще видите бастионите на Валета от друга гледна точка, осветени в цялото им великолепие. Желаещите могат да си направят и вълнуващо 30-минутно пътуване с моторна лодка от залива Спинола, Сейт Джулианс до съседния остров Гозо. В Гозо, ще посетите Цитаделата (старата укрепена столица на Гозо), пещерата Калипсо и мястото, където доскоро се намираше Лазурния прозорец, разрушен от морската стихия. След това с лодката ще посетите Комино, където се намира прочутата с красотата си и кристални води Синя лагуна. А киноманиаците може да се разходят и до село Попай, където през 1980 г. е сниман музикалният филм „Попай“, в който Робин Уилямс играе ролята на моряка Попай. В момента селото е една от големите туристически атракции на Малта.

Gateway School of English организира и други дейности, включително спортни, полети със самолет за разглеждане на забележителности над малтийските острови, както и специализирани програми за групи. Организират се и  екскурзии за големи ежегодни събития, които се провеждат в Малта /фестивал на хляба, на виното и др.

Изброените дестинации в развлекателната програма са примерни и се заплащат допълнително, изборът им зависи от вашите желания и възможностите на партньорите ни от Gateway School of English в Малта. Цените на различните дейности варират от €10 до €35, седмично програмата излиза около €190.

За обучението по английски език

1 седмица – €190*

  • Едноседмичен курс (понеделник – петък) – 20 учебни часа
  • 1 учебен час е 45 минути
  • Брой курсисти в група – 8-12

Gateway School of English предлага широка гама от курсове по общ английски, интензивни курсове, бизнес английски, подготовка за международни изпити и др. Нивото се определя след входящ тест, като може да се премине към по-високи нива в зависимост от постигнатите резултати.

Учителите в GSE имат за цел да направят ученето интересно и приятно и да ви помогнат да извлечете максимума от времето си в Малта. Фокусът е върху индивидуалните потребности на всеки обучаем. Поставя се силен акцент върху комуникативните дейности и дискусиите. Набляга се и на усвояване на нова лексика и на произношението.

*Учебните материали се заплащат отделно (около 40 евро в зависимост от нивото и курса).

Настаняване в училищно общежитие

1 седмица – €191

  • Двойна стая в общежитие
  • Закуска
  • Ползване на кухненски бокс
  • Интернет

Настаняването е в двойна стая в  училищното общежитие и включва закуска и ползване на кухненски бокс. Общежитието е разположено точно до училищeто (на 3 минути пеша от класната стая). Всички стаи са климатизирани и обзаведени с дъбови мебели. Безплатен безжичен интернет във всяка стая и в общите помещения. Ползва се обща баня (средно от 4 курсисти през зимата и от 6 през лятото). Баните се почистват 2 пъти дневно. Стаите се почистват всеки ден, чаршафите и кърпите се сменят веднъж седмично.

Депозит от 50 € се заплаща при настаняване и се връща при напускане.

ЛЕТИЩНИ ТРАНСФЕРИ – от/до летището

60 eвро в двете посоки (на човек).

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Полети до Малта предлага авиокомпанията Ryanair.

Обадете ни се!

02/451 16 31

Ако имате въпроси, сме на ваше разположение, пишете ни!

Име и фамилия (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Дестинация и курс

Текст

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!