28 юли – 4 август

Младежки езиков лагер в Оксфорд

За организирана група от 15 деца на възраст 10-17 години

Изучаването на английски език в чужбина е най-добрият начин да подобрите езиковите си умения и заедно с това да се запознаете на място с възможностите за по-нататъшно образование в някои от най-добрите университети във Великобритания. Предлагаме ви младежки летен лагер в едно от най-вълнуващите места във Великобритания – Оксфорд.

Обучение, настаняване и социална програма

Младежките летни езикови лагери на St Giles предлагат на учениците да получат образователен опит от реалния живот:

  • Високо ниво на преподаване на английски език по широк спектър от теми.
  • Индивидуални грижи и наблюдение.
  • Богата развлекателна програма и много екскурзии

St Giles  предлага и широка гама от езикови занимания English Plus, които се провеждат в продължение на 5 часа седмично в следобедите и задоволяват специфични интереси и нужди на учениците.

Учи & Почивай в Оксфорд

Един от най-престижните университети в света

Учебният център е разположен в красивия, зелен и модерен кампус на Oxford Brookes University.

Кампусът се намира в близост до историческият център на Оксфорд и предлага високи стандарти за настаняване, отдих и учене.
Това е безопасен и сигурен корпус, с изобилие от зелени открити пространства, където можете да се отпуснете напълно.
Класните стаи, студентските общежития и заведенията за хранене и развлечение са на едно място, а самият център се намира само на 30 минути пеша от центъра на Оксфорд.

Допълнително се заплаща:

Самолетен билет
Трансфер от/до летище – БЕЗПЛАТЕН за група от 12 и повече деца от/до Gatwick London.

При индивидуално пътуване или група под 12 деца се заплаща допълнително трансфер от/до летище в Лондон: за Gatwick London – £130 на човек в едната посока, за Heathrow London – £90 в едната посока ( £40 на човек при група).

Непридружените малолетни (под 13 г.) плащат допълнителна такса от £50 на пътуване плюс трансфер.

English Plus University Studies Taster, giving students a taste of what it is like to study at a British or American University

English Plus Exam Skills, a taster course focusing on exam techniques needed for exams such as FCE, CAE, IELTS, SAT and TOEFL

English Plus Performing Arts, for students who would like to explore the language of drama, theatre and dance

ENGLISH PLUS  опция се избира по желание от ученика и се добавя безплатно към пакета!

Настаняване и обгрижване

Класните стаи, студентските общежития и заведенията за хранене и развлечение са на едно място, в красивия, зелен и модерен кампус на Oxford Brookes University. Кампусът се намира на 30 минути пеша от историческия център на Оксфорд и предлага високи стандарти за настаняване, отдих и учене.

Ние искаме да сме сигурни, че учениците могат да се отпуснат и да се почувстват у дома с нас в безопасна среда. Внимателно следим настаняването, за да гарантираме, че нашите ученици ще бъдат обгрижвани и щастливи по време на престоя си. Помощният персонал на St Giles е винаги на място, за да помага на учениците през целия им престой и да гарантира, че ще получат необходимите индивидуални грижи и внимание.

Социалната програма

Всеки летен младежки лагер на St Giles е пълен с дейности, екскурзии, посещения на местни атракции, спорт и игри, всички внимателно планирани да бъдат едновременно образователни и забавни. Програмата на дейностите и пътуванията е избрана, за да помогне на учениците да се сдобият с нови приятели, да практикуват английския си език и да се забавляват още от първия си ден в центъра, до самия му край!

Студентите могат да се насладят на:

Следобедни занимания, включително спорт, игри, посещения на местни атракции и фантастични изживявания. Забавни вечерни занимания, включително вечери с викторини, дискотеки и международни шоута за таланти. В Обединеното кралство можете да разгледате града, в който се провежда лагерът, както и най-добрите туристически атракции по време на двете целодневни и три полудневни екскурзии седмично до различни дестинации като, морския курорт Борнемут, Лондон, Стратфорд на Ейвън и Бат.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Централен офис

Нашият офис работи за вас от понеделник до петък

Контактна форма

Свържете се с нас

Нашите оператори са готови да резервират вашата почивка!

Обади се сега!

Изпрати ни е-mail

Изпрати ни e-mail с детайли и въпроси за избрания курс.

Пиши ни сега!