Летен езиков лагер Малта 2018 – част III

 

Текст и снимки: Цветанка Радованова

Днес заниманията в училище минаха бързо, защото бяха забавни. Трябваше да бъдем искрени един с друг и да кажем за какво съжаляваме. Ами……на пръв поглед……за нищо. Щастливи сме и оценяваме всичко, което имаме: здраве, страхотно семейство, приятели, възможността да сме тук на това прекрасно място…..

Anyway, следобедът ни поразтърси от тези мисли, като се качихме на банана. Обещаха ни slow ride. Но само обещаха, колкото да се качиме. А после….. смело напред порехме вълните и подскачахме. Колкото и да пазехме баланс и да стискаме здраво въжетата, лодкарят с широка усмивка направи рязък завой и всички се оказахме във водата. Нямаше страшно. Бяхме с жилетки и каски. Но трудното предстоеше. Качването обратно на банана. Французите са не само добри във футбола, а и мното здрави. Измъкнаха ни от водата и ни върнаха отново на банана.

Вечерта отново завърши с дълга разходка по крайбрежната алея на Bugibba bay. Красота, примесена с морски бриз и запомнящ се Средиземноморски залез!

 

 

Golden bay! Пясъкът наистина е толкова ситен и златен… Двуседмичният езиков лагер в Малта е към края си, но лятото едва сега започва и ваканцията е в разгара си.